Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Florida

Florida is met meer dan 300 dagen zon per jaar de sunshine state van de Verenigde Staten. Het schiereiland is omringd door het warme water van de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico.… Lees meer

Autorondreis Amerika op maat

Stel zelf uw autorondreis USA samen

Stippel zelf uw autorondreis door de USA uit. Onze USA-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

8-daagse autorondreis

Affordable Florida

Autorondreis Florida met o.a. Miami, Golf van Mexico en Orlando. Tip: verleng uw reis in de Florida Keys. Langer verblijf mogelijk in alle plaatsen. Ook mogelijk als 10-daagse autorondreis.

vanaf € 720 p.p.

14-daagse autorondreis incl. villa met privé-zwembad

Florida Sun & Fun

Fly & drive langs Miami, Key West, Everglades National Park en St. Petersburg. Aansluitend verblijf in Orlando, in een villa met privé-zwembad. De villa's zijn ook los te boeken.

Nu vanaf € 836 p.p.
bestseller

9-daagse zonvakantie incl. autohuur

Kissimmee Florida

Ontdek Florida vanuit het centraal gelegen Kissimmee, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de attractieparken van Orlando. Inclusief autohuur en hotel.

vanaf € 849 p.p.

10-daagse autorondreis

Affordable Florida incl. Florida Keys

Autorondreis Florida met o.a. Miami, Florida Keys, Golf van Mexico en Orlando. Ook mogelijk in omgekeerde volgorde, of als 8-daagse reis (excl. Florida Keys).

vanaf € 859 p.p.

10-daagse autorondreis

Florida’s Gulfcoast

Autorondreis langs de paradijselijke Gulfcoast van Florida. Tijdens deze reis worden strand en cultuur gecombineerd. Ontdek het veelzijdige Napels en Marco Island. Ideale gezinsreis!

vanaf € 895 p.p.

10-daagse autorondreis

Best of Florida

Mooie autorondreis langs Miami, Orlando, Fort Lauderdale, Key West en the Everglades. Goed te combineren met een verblijf in Miami of op de Bahama's. Ook mogelijk van/naar Orlando.

vanaf € 917 p.p.

11-daagse autorondreis

Panoramic Florida

Mooie rondreis langs o.a. Miami, Orlando, Sarasota en Key West. Inclusief bezoek aan het Kennedy Space Center en optionele excursies naar de pretparken. Ook mogelijk als busrondreis.

vanaf € 1072 p.p.
bestseller

14-daagse autorondreis

Kids Go Florida

Florida is de ideale bestemming voor een gezinsvakantie. In Orlando komen (kinder)dromen uit en de zonovergoten stranden zijn aantrekkelijk voor alle leeftijden.

vanaf € 1179 p.p.
kids

17-daagse autorondreis

Fabulous Florida

Florida is veelzijdiger dan menigeen denkt. Deze complete rondreis brengt u naar de hoogtepunten, maar zal u vooral verrassen door het onbekende. Een afwisselende reis!

vanaf € 1401 p.p.
avatar
Reistip

Florida is een heerlijke plek om de winter in Nederland te ontvluchten. Ideaal voor gezinnen zijn de villa’s met privé-zwembad, in Orlando en aan de Golf van Mexico. De villa’s in Orlando liggen op ca. 15-30 minuten rij-afstand van Disneyworld en de overige attractieparken en hebben een capaciteit voor 2 tot 14 personen. Tip: ter afsluiting van de populaire Florida Sun & Fun autorondreis verblijft u ook in een van deze villa’s.


- Reisspecialist Mascha Tijssen