Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Australië Oost

De oostkust van Australië is een geliefde route voor een rondreis. Tussen Sydney en Cairns bevinden zich vele bezienswaardige plekken, mooie natuurgebieden en aangename stranden. Vanuit Sydney kunt u de oostkust in noordelijke richting… Lees meer

Autorondreis Australië op maat

Stel uw autorondreis Australië samen

Stippel zelf uw autorondreis door Australië uit. Onze Down Under-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

15-daagse autorondreis

Natural Treasures of Queensland

Ontdek de natuurgebieden en wandelroutes van Queensland zoals de Glass House Mountains en Eungella NP. Tevens kunt u genieten van de heerlijke stranden van Noosa, Mission Beach en Palm Cove.

vanaf € 1008 p.p.

17-daagse autorondreis

G’Day Sunshine

Aan de oostkust bezoekt u o.a. Sydney, Byron Bay, Lamington NP, Fraser Island, de Whitsunday Islands, Great Barrier Reef en het tropische Cairns. Nu ook met verblijf in appartementen.

vanaf € 1134 p.p.
bestseller

17-daagse autorondreis

Kids go Down Under

Maak met uw gezin een afwisselende autorondreis langs de populaire oostkust van Australië. Vanuit Sydney rijdt u in een rustig tempo naar Queensland. Onderweg kunt u leuke activiteiten ondernemen.

vanaf € 1136 p.p.
kids

8-daagse individuele treinrondreis

Australia by Train (Cairns-Brisbane)

Per trein langs de oostkust van Australië, van Cairns naar Brisbane. Diverse excursies inbegrepen: snorkelen bij het Great Barrier Reef en een 4WD tour op Fraser Island. Overnachting in hotels.

vanaf € 1237 p.p.
trein

14-daagse avontuurlijke busrondreis

Island Suntanner

Avontuurlijke busrondreis voor 18-39-jarigen in internationaal gezelschap langs de East Coast. Korting als u twee reizen combineert, samen reist met vrienden of minimaal 6 maanden voor vertrek boekt.

Nu vanaf € 2115 p.p.
bestseller

20-daagse avontuurlijke busrondreis

Beach and Bush

Avontuurlijke busrondreis voor 18-39-jarigen, in internationaal gezelschap. Inclusief East Coast en The Red Centre. Korting als u twee reizen combineert of minimaal 6 maanden voor vertrek boekt.

Nu vanaf € 3139 p.p.

15-daagse individuele rondreis

Flexible East Coast

Individuele rondreis langs de oostkust van Australië, met hoogtepunten zoals het Great Barrier Reef, Whitehaven Beach, Fraser Island en Sydney. Geniet van de onderwaterwereld, eilanden en natuur.

vanaf € 3314 p.p.

13-daagse busrondreis

East Coast Discovery

Rondreis in internationaal gezelschap, route Sydney naar Cairns. Inclusief bezoek aan de Australia Zoo, Byron Bay, Fraser Island, Whitsundays en Great Barrier Reef.

Nu vanaf € 3605 p.p.

15-daagse individuele rondreis

Flexible Australia

Deze rondreis is opgebouwd uit onze populairste bouwstenen. U ziet in korte tijd de highlights van Australië: Sydney, Ayers Rock, Kakadu NP, Great Barrier Reef en de regenwouden.

vanaf € 3675 p.p.
avatar
Reistip

De oostkust van Australië biedt veel highlights. Natuurlijk Sydney, maar ook de surfstranden van de Gold Coast en Sunshine Coast, het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het indrukwekkende Great Barrier Reef, in de omgeving van Cairns. Travel Trend biedt diverse routes langs de oostkust, zowel per bus als per huurauto. Deze zijn goed te combineren met onze bouwstenen, bijvoorbeeld naar Ayers Rock.


- Reisspecialist Jacqueline Man