Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Suriname

Suriname is een tropische bestemming in Zuid-Amerika, anders van karakter dan alle andere Latijns-Amerikaanse landen. Doordat in het verleden mensen uit alle hoeken van de wereld naar Suriname kwamen, is het land uitgegroeid tot… Lees meer

11-daagse autorondreis

Suriname Discovery

Ontdek Suriname per huurauto. In uw eigen tempo verkent u de omgeving van Bergendal, het Commewijne district, de prachtige rijstvelden rond Nieuw Nickerie en het natuurreservaat Bigi Pan.

vanaf € 1990 p.p.

11-daagse rondreis

Treasures of Suriname

Een verblijf op de 18e eeuwse Plantage Frederiksdorp herinnert aan vervlogen tijden. U maakt kennis met Paramaribo en ontdekt de geheimen van de jungle en de cultuur van de Marron bevolking.

vanaf € 2283 p.p.

15-daagse rondreis

Suriname Experience & Curaçao

Veelzijdige rondreis met verlenging op het zonnige Curaçao. Bezoek Paramaribo, maak een boottocht over de Commewijne rivier en verblijf op een voormalige koffieplantage. Inclusief vliegreis.

vanaf € 2399 p.p.

16-daagse rondreis

Suriname Experience

Veelzijdige reis door Suriname. Inclusief Paramaribo, Plantage Frederiksdorp, Nickerie & Bigi Pan. Ontdek de geheimen van de jungle en de cultuur van de Marron bevolking. Inclusief vliegreis.

vanaf € 2511 p.p.
bestseller

16-daagse rondreis

Kids Go Suriname

Avontuurlijke rondreis geschikt voor families met kinderen. Beleef het survival gevoel als u uw korjaal door de stroomversnelling trekt, overnacht in een hangmat in de jungle en op speurtocht gaat.

vanaf € 2770 p.p.
kids
avatar
Reistip

Suriname is een bijzonder land met een zeer multiculturele bevolking. Ca. 2/3 van de bevolking woont in Paramaribo, maar ondanks dat voelt de hoofdstad aan als een dorp. Als u naar Suriname op reis gaat, is een flexibele houding handig. Het toerisme is er nog jong en men heeft een zeer relaxte instelling. Als u zich deze ‘no span’ leefwijze snel eigen maakt, kunt u optimaal van uw reis genieten. Tip: combineer Suriname met Curaçao!


- Reisspecialist Brenda Kant