Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Colombia

De grootste aantrekkingskracht van Colombia is de diversiteit. Andes en Amazone, koloniale en verrassend moderne steden en tropische stranden, Colombia heeft het allemaal. De totale oppervlakte bedraagt 1.14 mio km². Daarmee is Colombia 27… Lees meer

13- of 14-daagse privé-rondreis

Highlights of Colombia

Maak een verrassende reis langs de hoogtepunten van Colombia: de kleurrijke hoofdstad Bogotá, Valle de Cocora in de koffieregio, betoverend Cartagena, Santa Marta en het spectaculaire Tayrona National Park.

vanaf € 2729 p.p.

14-daagse privé-rondreis

Treasures of Colombia

Maak kennis met het koloniale erfgoed en de archeologische schatten van Colombia. U bezoekt o.a. Bogotá, de zoutkathedraal in Zipaquirá, de Tatacoa woestijn, Popayán & Cartagena.

vanaf € 3561 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Unbelievable Colombia

Bezoek tijdens deze veelzijdige rondreis o.a. Bogotá, Valle de Cocora in de koffieregio, Medellín en Cartagena. Ga op zoek naar walvissen vanuit de ecolodge aan de Pacifische kust (jul-okt).

vanaf € 3641 p.p.
avatar
Reistip

Wat een boven verwachting schitterend land! Ik heb zelden zo’n vriendelijke bevolking meegemaakt. En wat een variatie: steden, natuur, cultuur, strand, er is voor ieder wat wils. Colombia biedt niet één toeristisch hoogtepunt, het is juist de diversiteit die het land zo aantrekkelijk maakt.


- Reisspecialist Janet van de Werken