Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Colombia

De grootste aantrekkingskracht van Colombia is de diversiteit. Andes en Amazone, koloniale en verrassend moderne steden en tropische stranden, Colombia heeft het allemaal. De totale oppervlakte bedraagt 1.14 mio km². Daarmee is Colombia 27… Lees meer

13- of 14-daagse privé-rondreis

Highlights of Colombia

Beleef de hoogtepunten van het verrassende Colombia: Bogotá, de koffieregio, betoverend Cartagena, Santa Marta en het spectaculaire Tayrona Nationaal Park.

vanaf € 2552 p.p.

14-daagse privé-rondreis

Treasures of Colombia

Tijdens deze rondreis maakt u kennis met het koloniaal erfgoed en de archeologische schatten van Colombia. Tevens bezoekt u de Tatacoa woestijn en natuurlijk: Cartagena!

vanaf € 3407 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Unbelievable Colombia

Zeer veelzijdige rondreis inclusief Bogotá, de koffieregio, Medellín en omgeving en verblijf in een ecolodge aan de Pacific kust (juli t/m oktober: whale watching). U sluit de reis af in Cartagena.

vanaf € 3641 p.p.
avatar
Reistip

Wat een boven verwachting schitterend land! Ik heb zelden zo’n vriendelijke bevolking meegemaakt. En wat een variatie: steden, natuur, cultuur, strand, er is voor ieder wat wils. Colombia biedt niet één toeristisch hoogtepunt, het is juist de diversiteit die het land zo aantrekkelijk maakt.


- Reisspecialist Janet van de Werken