Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis China & Hongkong

China is een wereld op zich. Met zijn immense afmetingen, rijke geschiedenis en enorme bevolking gaat een vergelijking van China met enig ander land volkomen mank. China is maar liefst 300 maal zo groot… Lees meer

17-daagse privé-rondreis

China from North to South

Ontdek China per trein en bezoek fascinerende metropolen en iconische bezienswaardigheden zoals de Grote Muur en het Terracotta Leger. Fiets door prachtige landschappen en begroet de panda's!

vanaf € 2324 p.p.
trein

16-daagse treinrondreis

China’s Past & Present

Ontdek het verleden en heden van China per trein. U bezoekt de Chinese muur en de Ming Tombes, aanschouwt het Terracottaleger en de panda's. Via de machtige Yangtze reist u naar het moderne Shanghai.

vanaf € 2528 p.p.
trein

14-daagse rondreis met internationaal gezelschap

China Express

De hoogtepunten van China in een compacte reis. Inclusief Beijing, Chinese Muur, Xi'an, het Terracotta Leger, Shanghai, Guangzhou en Hongkong. Verblijf in middenklasse hotels.

vanaf € 2961 p.p.
bestseller

23-daagse privé-rondreis

Wonderful China

Afwisselende rondreis met privé-chauffeur en gids. U bezoekt Beijing, Xi'an en Guangzhou en minder bekende gebieden en dorpjes waar u kennismaakt met authentieke, kleurrijke bergvolkeren.

vanaf € 3685 p.p.
bestseller
avatar
Reistip

Tegenwoordig is het immens grote China heel goed individueel te bereizen. Travel Trend zorgt voor een chauffeur en gids, die u wegwijs kunnen maken. Beijing, Xi’An en Shanghai vind ik echt fascinerende steden. Tip: de Li rivier is prachtig, evenals het omliggende karstlandschap. U maakt een boottocht op deze rivier tijdens de rondreizen China Express en Wonderful China en de bouwsteen Guilin & Yangshuo.


- Reisspecialist Caroline Riemers