Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Cuba

Cuba Libre, Fidel Castro en salsa-muziek: kenmer­ken van het tropische eiland Cuba. Politiek gezien mag Cuba dan een buiten­beentje zijn, wat betreft zonnige opgewektheid doet het eiland niet onder voor de rest van het… Lees meer

16-daagse autorondreis

Fly & Drive Casas Particulares

Een verblijf in Casas Particulares maakt u deelnemer van het dagelijks leven in Cuba. Een unieke ervaring! Daarnaast zijn deze eenvoudige particuliere pensions voordeliger dan hotels.

vanaf € 1326 p.p.

20-daagse autorondreis

Autentica Cuba

Per huurauto op reis door Cuba. U start in Havana en bezoekt o.a. Viñales, Trinidad, Santiago de Cuba, Holguín, Santa Lucia en Santa Clara. Goed te combineren met een strandverblijf in Varadero.

vanaf € 1603 p.p.

16-daagse autorondreis

Cuba’s Cayo’s

De Cubaanse Cayo's hebben prachtige stranden. Op deze eilandjes ontsnapt u aan de drukte van het dagelijks leven. Tijdens deze reis combineert u de Cayo's met Havana en het historische Trinidad.

vanaf € 1639 p.p.

12-daagse combinatiereis

Combinatiereis Havana & Varadero

Wilt u genieten van cultuur en strand? Havana bevindt zich slechts 140 kilometer ten westen van Varadero, waardoor het ideaal is om deze Cubaanse highlights met elkaar te combineren.

vanaf € 1734 p.p.

11-daagse privé-rondreis met chauffeur

Cuba privé-reis per oldtimer

Een korte maar bijzondere reis per oldtimer door het westen en midden van Cuba. Uw privé-chauffeur is tevens uw gids tijdens uw reis naar een aantal historische plaatsen.

vanaf € 1794 p.p.

12- of 16-daagse rondreis

Best of Cuba

Mooie rondreis door Cuba. U bezoekt o.a. Havana, de fotogenieke Viñales Vallei, het schilderachtige Trinidad, Santiago de Cuba en Santa Clara. Verlenging in een strandhotel in Varadero mogelijk.

vanaf € 2183 p.p.
bestseller
avatar
Reistip

Cuba is op dit moment erg populair omdat veel reizigers het eiland nog willen zien voordat het authentieke karakter verloren gaat. De komst van het Amerikaans toerisme zal namelijk zeker veranderingen met zich meebrengen. Reserveer daarom uw reis op tijd, bij voorkeur een aantal maanden van tevoren. 


- Reisspecialist Mascha Tijssen