Soort

Aantal dagen

Rondreis Verenigde Arabische Emiraten

Zeven Emiraten vormen samen de Verenigde Arabische Emiraten: Abu Dhabi (tevens hoofdstad), Dubai, Sarjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. Toeristisch zijn Dubai en Abu Dhabi het meest ontwikkeld. De Verenigde Arabische… Lees meer

7-daagse rondreis

Amazing Abu Dhabi

Abu Dhabi ontwikkelt zich in rap tempo tot de culturele hotspot van het Midden-Oosten. Samen met de Liwa woestijn en de oasestad Al Ain is het een perfecte bestemming voor een winterbreak.

vanaf € 1046 p.p.

10-daags City & Beach arrangement

Dubai & Mauritius

Combineer uw verblijf op Mauritius met een bezoek aan de fascinerende stad Dubai en maak van uw vakantie een unieke City & Beach reis.

vanaf € 2154 p.p.

9-daags City & Beach arrangement

Dubai & Malediven

Ontdek in een paar dagen de fascinerende stad Dubai en geniet daarna van de paradijselijke Malediven. Een heerlijke semi-actieve strandvakantie voor in de wintermaanden.

vanaf € 2359 p.p.

14-daagse privé-rondreis (deels per 4WD huurauto)

Impressive Dubai & Oman

Drie bijzondere bestemmingen gecombineerd in één reis: fascinerend Dubai, het ruige Musandam en betoverend Oman. Maak kennis met Arabische sferen, geschiedenis en prachtige natuur.

vanaf € 2604 p.p.
avatar
Reistip

Eind 2017 is het Louvre Abu Dhabi geopend. Het gelijknamige Franse museum leende 300 kunstwerken uit aan deze dependance. U vindt er ook werken van Rembrandt, van Gogh en Mondriaan. Door het deels open koepeldak van dit spectaculaire gebouw tekenen zonnestralen speelse patronen op de vloer. Samen met de indrukwekkende Sheikh Zayed Moskee vormt dit museum de belangrijkste bezienswaardigheden van Abu Dhabi.


- Reisspecialist Mascha Tijssen