Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Namibië

Namibië is een van de landen in zuidelijk Afrika, gelegen aan de Atlantische oceaan. Het is een bijzonder en ruig land, met verlaten woestijnen, uitgestrekte vlaktes en een fascinerende flora en fauna. De zon… Lees meer

Autorondreis Namibië op maat

Stel zelf uw autorondreis Namibië samen

Stippel zelf uw autorondreis door Namibië uit. Onze Afrika-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

15-daagse autorondreis

Kids go Namibia

Mooie autorondreis door het uitgestrekte Namibië. Mede door de kindvriendelijke accommodaties en de activiteiten die u kunt ondernemen, is deze rondreis uitstekend geschikt voor gezinnen.

vanaf € 1812 p.p.
kids

18-daagse autorondreis

Exploring Namibia

Ontdek de hoogtepunten van Namibië in uw eigen tempo. Mooie reis inclusief de Kalahari en Namib woestijnen, Fish River Canyon, Damaraland, Swakopmund en Etosha National Park.

vanaf € 1871 p.p.
bestseller

17-daagse autorondreis

Cape Town to Windhoek Discovery

Een unieke route van Kaapstad in Zuid-Afrika naar Windhoek in Namibië. Onderweg geniet u van prachtige landschappen, watervallen, wilde dieren, diepe canyons en hoge zandduinen.

vanaf € 2124 p.p.

18-daagse autorondreis (Windhoek - Victoria Falls)

Namibia & Botswana Highlights

Avontuurlijke rondreis naar de zandduinen van Sossusvlei, Damaraland, Etosha NP en de Caprivi. In Botswana ziet u grote kuddes olifanten in Chobe NP en in Zimbabwe de machtige Victoria Falls.

vanaf € 2187 p.p.

16-daagse (mini)busrondreis

The Best of Namibia

Groepsrondreis in internationaal gezelschap. U ziet alle hoogtepunten van Namibië en verblijft in goede middenklasse hotels en lodges. Diverse optionele excursies mogelijk.

vanaf € 2920 p.p.

24-daagse autorondreis

Cape to the Falls

Een spectaculaire reis van Kaapstad naar Victoria Falls! U reist door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe en ziet o.a. canyons, hoge zandduinen, eeuwenoude rotstekeningen en wilde dieren.

vanaf € 3046 p.p.

26-daagse groepsrondreis

Southern Africa Adventure

Avontuurlijke, actieve rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. U reist per safaritruck, kampeert midden in de natuur en overnacht ook in lodges. Internationaal gezelschap.

vanaf € 3174 p.p.
kamperen

20-daagse autorondreis

Exploring Southern Africa

Autorondreis door Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. U bezoekt o.a. Pilanesberg NP, Chobe NP, de Caprivi en de Okavango Delta. Diverse excursies inbegrepen, zoals een dagtrip naar Victoria Falls.

vanaf € 3185 p.p.
bestseller

17-daagse (mini)busrondreis

Faces of Namibia

Kennismaking met de vele gezichten van dit prachtige en uitgestrekte land. Tevens bezoekt u enkele hoogtepunten zoals Etosha National Park, de rotstekeningen bij Twyfelfontein en Sossusvlei.

vanaf € 3334 p.p.
avatar
Reistip

De sterrenhemels in Namibië zijn schitterend! De nachten in de woestijn zijn zo helder, dat je ontzettend veel sterren kunt zien. De woestijnlandschappen met hun enorme zandduinen maken Namibië uniek. Bij zonsopkomst en -ondergang zijn deze duinen bovendien zeer fotogeniek. Ervaren reizigers raad ik de avontuurlijke Namibia & Botswana Highlights aan.


- Reisspecialist Sonja Vos