Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Namibië

Namibië is een van de landen in zuidelijk Afrika, gelegen aan de Atlantische oceaan. Het is een bijzonder en ruig land, met verlaten woestijnen, uitgestrekte vlaktes en een fascinerende flora en fauna. De zon… Lees meer

Autorondreis Namibië op maat

Stel zelf uw autorondreis Namibië samen

Stippel zelf uw autorondreis door Namibië uit. Onze Afrika-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

16-daagse rondreis per 4WD kampeervoertuig

4WD Adventure in Namibia

Geniet van de adembenemende natuur van Namibië tijdens deze avontuurlijke, individuele rondreis. U slaapt in de daktent van uw voertuig op een campsite, waar u van de faciliteiten gebruik kunt maken.

vanaf € 1378 p.p.

25-daagse rondreis per 4WD kampeervoertuig

4WD Adventure in Namibia & Botswana

Avontuurlijke rondreis door Namibië en Botswana. U rijdt deels over uitdagende 4WD tracks. U slaapt de meeste nachten in de daktent van uw voertuig op een campsite met faciliteiten.

vanaf € 1632 p.p.
kamperen

17-daagse autorondreis

Cape Town to Windhoek Discovery

Een unieke route van Kaapstad in Zuid-Afrika naar Windhoek in Namibië. Onderweg geniet u van prachtige landschappen, watervallen, wilde dieren, diepe canyons en hoge zandduinen.

vanaf € 1858 p.p.

18-daagse autorondreis

Exploring Namibia

Ontdek de hoogtepunten van Namibië in uw eigen tempo. Mooie reis inclusief de Kalahari en Namib woestijnen, Fish River Canyon, Damaraland, Swakopmund en Etosha National Park.

vanaf € 1919 p.p.
bestseller

15-daagse autorondreis

Kids go Namibia

Mooie autorondreis door het uitgestrekte Namibië. Mede door de kindvriendelijke accommodaties en de activiteiten die u kunt ondernemen, is deze rondreis uitstekend geschikt voor gezinnen.

vanaf € 1926 p.p.
kids

18-daagse autorondreis

Namibia’s Desert Landscapes

Mooie autorondreis door het fotogenieke Namibië. U rijdt in een rustig tempo door indrukwekkende landschappen en ziet woestijn, canyons, de kust en ook Etosha National Park.

vanaf € 2409 p.p.

18-daagse autorondreis (Windhoek - Victoria Falls)

Namibia & Botswana Highlights

Avontuurlijke rondreis naar de zandduinen van Sossusvlei, Damaraland, Etosha NP en de Caprivi. In Botswana ziet u grote kuddes olifanten in Chobe NP en in Zimbabwe de machtige Victoria Falls.

vanaf € 2576 p.p.

16-daagse (mini)busrondreis

The Best of Namibia

Groepsrondreis in internationaal gezelschap. U ziet alle hoogtepunten van Namibië en verblijft in goede middenklasse hotels en lodges. Diverse optionele excursies mogelijk.

vanaf € 2807 p.p.

26-daagse groepsrondreis

Southern Africa Adventure

Avontuurlijke, actieve rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. U reist per safaritruck, kampeert midden in de natuur en overnacht ook in lodges. Internationaal gezelschap.

vanaf € 3173 p.p.
kamperen
avatar
Reistip

De sterrenhemels in Namibië zijn schitterend! De nachten in de woestijn zijn zo helder, dat je ontzettend veel sterren kunt zien. De woestijnlandschappen met hun enorme zandduinen maken Namibië uniek. Bij zonsopkomst en -ondergang zijn deze duinen bovendien zeer fotogeniek. Ervaren reizigers raad ik de avontuurlijke Namibia & Botswana Highlights aan.


- Reisspecialist Sonja Vos