Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis USA West

Voor veel reizigers zijn de nationale parken in het westen van de Verenigde Staten de belangrijkste reden voor hun bezoek. En terecht! De overweldigende natuur en de grote diversiteit in de nationale parken zijn… Lees meer

Autorondreis Amerika op maat

Stel zelf uw autorondreis USA samen

Stippel zelf uw autorondreis door de USA uit. Onze USA-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

10-daagse autorondreis

Best of the Southwest

Compacte rondreis langs San Francisco, Monterey, Yosemite en Death Valley National Park, Las Vegas en Los Angeles. U ziet heel veel in korte tijd.

vanaf € 924 p.p.

16-daagse autorondreis

Western Drive

Veelzijdige rondreis door West-USA, met o.a. Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, Zion en Bryce National Park. Inclusief Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Nu vanaf € 1153 p.p.

16-daagse autorondreis

The American Dream

Rondreis langs nationale parken en wereldsteden van West-USA. Grand Canyon, Monument Valley, Bryce, Zion, Yosemite. Plus Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Ook als busrondreis.

Nu vanaf € 1211 p.p.

16-daagse autorondreis

Western Classic

Populaire autorondreis langs o.a. Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley, Bryce Canyon, Zion, Yosemite en de kust van Californië. Al jaren favoriet!

vanaf € 1236 p.p.
bestseller

18-daagse autorondreis

American Road Trip

Een road trip met familie of vrienden is een uitstekende manier om te ontstressen terwijl u herinneringen verzamelt. Deze rondreis is een aaneenschakeling van de hoogtepunten in West USA.

Nu vanaf € 1499 p.p.

16-daagse autorondreis

Western Experiences

Prachtige rondreis door vijf staten in het zuidwesten van de USA. Begin in San Francisco en einde in Los Angeles. U bezoekt de nationale parken en maakt een stop in Las Vegas. Ook als busrondreis.

Nu vanaf € 1547 p.p.

20-daagse autorondreis

Dances with Wolves

Een reis van uitersten, van de Rocky Mountains tot aan de stranden van Californië. U bezoekt veel nationale parken en steden zoals Denver, San Francisco en Las Vegas.

vanaf € 1556 p.p.

11-daagse busrondreis

Canyon Experiences

Schitterende rondreis langs zes nationale parken in West-USA: Grand Canyon, Mesa Verde, Arches, Capitol Reef, Bryce en Zion. Inclusief bezoek aan Las Vegas en Los Angeles en minder bekende gebieden.

vanaf € 1612 p.p.

22-daagse autorondreis

Western Impressions

Uitgebreide rondreis door het zuidwesten van de USA inclusief de mooiste nationale parken en minder toeristische natuurgebieden zoals Lake Tahoe, het Navajo reservaat en Joshua Tree National Park.

vanaf € 1675 p.p.
avatar
Reistip

Voor veel reizigers zijn de nationale parken in het westen van de USA de belangrijkste reden voor hun bezoek, in combinatie met Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Deze regio heeft veel te bieden. De fraai gevormde bogen van Arches, de grillige rotsformaties van Bryce, de Grand Canyon, bomen breder dan een auto in Sequoia en beren in Yosemite… kiezen is moeilijk. Wij geven u graag advies.


- Reisspecialist Jennifer Tuhehay