Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Thailand

Het land van de ‘eeuwige glimlach’ is vol fascinerende contrasten. Boeddhistische tempels en moderne steden. Bruisende badplaatsen en afgelegen vakantieparadijsjes. Witte stranden en ruige bergketens. Mede vanwege de diversiteit is Thailand een populaire vakantiebestemming,… Lees meer

Rondreis Thailand op maat

Stel uw eigen reis door Thailand samen

Flexibele rondreis met privé-chaffeur en gids. U stippelt zelf de route uit en bepaalt hoe lang u in elke plaats wilt verblijven. Een ontspannen en goed betaalbare manier om Thailand te ontdekken.

vanaf € 109 p.p.

8-daagse island hopping reis

Van Krabi naar Phuket

Een ideale afsluiter van uw reis door Thailand. U start in Krabi en via het paradijselijke Koh Phi Phi eindigt u op Phuket. Geniet van de stranden, het binnenland, het eten en het eilandgevoel.

vanaf € 327 p.p.

8-daagse island hopping reis

Phuket, Koh Phi Phi & Krabi

Ontdek Thailand tijdens een Island Hopping vakantie. Per ferry zijn Phuket, Koh Phi Phi en Krabi makkelijk met elkaar te combineren. Geniet van de veelzijdige eilanden.

vanaf € 395 p.p.

7-daagse island hopping reis

Koh Samui, Koh Phangan & Koh Tao

Ontdek Thailand tijdens een Island Hopping vakantie. Per ferry zijn Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan makkelijk met elkaar te combineren. Geniet van de veelzijdigheid of een ontspannen strandvakantie.

vanaf € 407 p.p.

7-daagse island hopping reis

Koh Yao Yai, Koh Phi Phi & Phuket

Combineer drie totaal verschillende bestemmingen en geniet volop van de afwisseling, de prachtige stranden, de authenticiteit en de uitstekende accommodaties.

vanaf € 419 p.p.

15-daagse privé-rondreis

The Best of Thailand

Individuele rondreis langs de hoogtepunten van Thailand. U bezoekt Bangkok, Chiang Mai, de historische steden Sukhothai en Ayutthaya en de ‘Bridge over the River Kwai’.

vanaf € 2196 p.p.

15-daagse privé-rondreis

Discover South Thailand

Bangkok op de fiets, de drijvende markt van Amphawa, de imponerende natuur van Khao Sok en witte zandstranden om regelmatig te relaxen. Een heerlijke ontdekkingstocht van Bangkok naar Phuket.

vanaf € 2210 p.p.

17-daagse privé-rondreis

Thailand & Laos Adventure

Tijdens deze afwisselende rondreis ontdekt u hectisch Bangkok, historisch Ayutthaya, het charmante Chiang Mai en Luang Prabang. U reist door prachtige landschappen en vaart over de Mekong rivier.

vanaf € 2475 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Discover Thailand, Laos & Cambodia

U ziet diverse hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja, maar ook minder bezochte bezienswaardigheden. U wordt omringd door indrukwekkende natuur en kunt ontspannen op paradijselijk Koh Chang.

vanaf € 2740 p.p.

14- of 18-daagse privé-rondreis

Thailand Experience

Deze privé-rondreis brengt u van Bangkok, via de Hell Fire Pass en Chiang Mai naar de bergstammen in de Gouden Driehoek. Inclusief verblijf in het indrukwekkende Khao Yai Nationaal Park.

vanaf € 2770 p.p.
bestseller
avatar
Reistip

Het Land van de Eeuwige Glimlach! Een heerlijk (en kindvriendelijk) vakantieland, met boeddhistische tempels, moderne steden, afgelegen paradijsjes met ongerepte stranden, maar ook bruisende badplaatsen en ruige gebergten. Veel reizigers keren regelmatig terug naar Thailand. Om die reden hebben wij veel bouwstenen in ons programma. Wij adviseren u graag hoe u deze het beste kunt combineren.


- Reisspecialist Fieja de Haaij