Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Australië Zuid & Tasmanië

De zuidelijke staten Victoria en South Australia hebben door het koelere klimaat een ander karakter dan de rest van het land. De bergketens in deze regio lenen zich uitstekend voor zogenaamde bush walks en… Lees meer

Autorondreis Australië op maat

Stel uw autorondreis Australië samen

Stippel zelf uw autorondreis door Australië uit. Onze Down Under-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

9-daagse autorondreis

Terrific Tasmania

Rondreis per huurauto door het imposante en afwisselende landschap van Tasmanië. U bezoekt de prachtige oostkust, de nationale parken van Freycinet en Cradle Mountain en de ruige westkust.

vanaf € 502 p.p.

14-daagse autorondreis

Cities, Outback & Nature

Ontdek een minder bekend deel van de zuidelijke staten van Australië. Uiteraard ziet u Melbourne en Adelaide, maar ook de Outback en de natuur in Grampians en Flinders Ranges NP.

vanaf € 780 p.p.

14-daagse autorondreis

Southern Scenic Highlights

Rondreis van Sydney naar Adelaide. Hoogtepunten: het kustgebied bij Lakes Entrance, Melbourne, Great Ocean Road, het wijngebied van Barossa Valley en de pinguïns bij Phillip Island.

vanaf € 802 p.p.
bestseller

14-daagse avontuurlijke busrondreis

Down South & Outback

Busrondreis voor 18-39-jarigen, in internationaal gezelschap, Melbourne-Alice Springs. Incl. ondergrondse overnachting! Korting als u twee reizen combineert of minimaal 6 maanden voor vertrek boekt.

Nu vanaf € 1727 p.p.

10-daagse busrondreis

Tasmanian Wonders

Busrondreis door het prachtige landschap van Tasmanië. U bezoekt de hoogtepunten en geniet van het natuurschoon in diverse nationale parken. Verblijf in goede middenklasse hotels.

Nu vanaf € 2227 p.p.

8-daagse individuele treinrondreis

Australia by Train (Adelaide-Alice Springs)

Reis met The Ghan door de Outback, van Adelaide naar Alice Springs. U bezoekt Kangaroo Island, Ayers Rock en Kings Canyon. U overnacht in hotels en één nacht in een slaapcabine in de trein.

vanaf € 2257 p.p.
trein

11-daagse busrondreis

Grand Southern Discovery

Busrondreis door de zuidelijke staten van Australië. U ziet o.a. Canberra, Melbourne, Great Ocean Road, Adelaide en Kangaroo Island. Internationaal gezelschap.

Nu vanaf € 2897 p.p.

32-daagse individuele rondreis Australië, Nieuw-Zeeland en Fij...

Pacific Highlights

Fantastische rondreis met alle hoogtepunten van Australië en Nieuw-Zeeland en een strandverblijf op Fiji. U reist individueel, de excursies maakt u in internationaal gezelschap.

vanaf € 7005 p.p.
bestseller
avatar
Reistip

Australië is een enorm groot land. Voor reizigers die zoveel mogelijk van Down Under willen zien in één reis, bieden wij diverse rondreizen die veel plekken van het land aandoen. Speciale aandacht verdienen ook de zuidelijke staten, waar u van Sydney naar Adelaide langs prachtige routes kunt reizen. Per auto, camper of bus. Voor de echte liefhebbers van Australië is Tasmanië een unieke plek om te bezoeken.


- Reisspecialist Mariette Baron