Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Maleisië & Singapore

Verscholen in het hart van Azië ligt één van de best bewaarde vakantiegeheimen ter wereld: Maleisië. Een land met een unieke mix van natuur, cultuur, historie én moderne luxe. In dit land komen Maleise,… Lees meer

Rondreis Maleisië op maat

Stel zelf uw rondreis Maleisië samen

Stippel zelf uw rondreis door Maleisië uit, per huurauto of met chauffeur en gids. Onze Azië-specialisten geven u advies over de route en boeken de hotels, vliegreis en eventuele excursies.

- offerte op maat -

7-daagse island hopping reis

Island Hopping Maleisie

Eiland hoppen aan de oostkust van Maleisië. Ontdek nu de verschillende karakters van Perhentian Island, Lang Tengah en Redang Island. Idyllisch en prachtig! Duiken of snorkelen is een must.

vanaf € 555 p.p.

17-daagse autorondreis

Rondje Maleisië

Per huurauto reist u langs historisch erfgoed, langs de oostkust met prachtige en soms verlaten stranden en verblijft u twee nachten in een kampung (dorpje). Ook bezoekt u Penang en Langkawi.

vanaf € 1706 p.p.

16-daagse autorondreis

Best of Malaysia (Selfdrive)

Rondreis per huurauto door West-Maleisië. Ontdek moderne steden, traditionele cultuur, ongerepte stranden en onaangetast regenwoud. Inclusief Taman Negara Nationaal Park en Langkawi.

vanaf € 1754 p.p.

16-daagse privé-rondreis per gedeelde (mini)bus

Best of Malaysia

In gedeelde (mini)bussen reist u van hoogtepunt naar hoogtepunt door het veelzijdige Maleisië. Een ideale en ontspannen manier als u van vrijheid houdt, maar niet zelf wil rijden.

vanaf € 1813 p.p.

20-daagse autorondreis

Kriskras door Maleisië

Tijdens deze complete rondreis ontdekt u het veelzijdige Maleisië van noord naar zuid en van oost naar west. Moderne steden, jungle, heerlijk eten, idyllische vissersdorpjes en veel afwisseling.

vanaf € 1844 p.p.

19-daagse autorondreis

Malaysian Discovery Selfdrive

Leuke self-drive door Maleisië waarbij u populaire en minder bekende plaatsen bezoekt. Bruisende steden worden afgewisseld door prachtige natuur en het authentieke plattelandsleven.

vanaf € 1919 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Best of Malaysia Private Tour

Privé-rondreis door West-Maleisië met een ideale combinatie van moderne steden, traditionele cultuur, ongerepte stranden en onaangetast regenwoud. Inclusief Taman Negara Nationaal Park en Langkawi.

vanaf € 2166 p.p.
bestseller

17-daagse privé-rondreis

Malaysian Discovery Private Tour

Ontspannen rondreis door Maleisië, waar bij u o.a. Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang, V.O.C. stad Malakka en de kleurrijke oostkust bezoekt. Tip: verleng aan het strand van Langkawi.

vanaf € 2369 p.p.

23-daagse privé-rondreis

West Malaysia & Borneo Highlights

Ontdek de eeuwenoude geschiedenis en de cultuurrijke smeltkroes van Kuala Lumpur, Malakka en Georgetown. Struin door de nationale parken om wildlife te spotten en geniet van de diverse keuken.

vanaf € 3568 p.p.
avatar
Reistip

Een van de best bewaarde vakantiegeheimen ter wereld is Maleisië. Erg mooi op West-Maleisië is Taman Negara National Park, een ongerept gebied van ruim 4.300 km². U vindt in dit land ook overblijfselen van de handel uit de V.O.C.-tijd, bijvoorbeeld in de historische stad Malakka. Op Oost-Maleisië zijn de longhouses van de Iban-Dayak, eens de beruchte koppensnellers, heel interessant om te bezoeken.


- Reisspecialist Daphne Duindam