Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Canada West

British Columbia en Alberta zijn de westelijke provincies van Canada. Een schitterende regio voor een rondreis per auto, camper of bus. De uitgestrekte natuur in dit deel van Canada is overweldigend! Vancouver Startpunt van… Lees meer

Autorondreis Canada op maat

Stel zelf uw autorondreis Canada samen

Stippel zelf uw autorondreis door Canada uit. Onze Canada-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

15-daagse ski-/winterrondreis

Ski Safari West Canada

Unieke skireis inclusief vliegreis, hotel, skipassen voor 8 dagen en sneeuwtrein van Jasper naar Vancouver. Sneeuwzeker van medio november tot en met maart.

- offerte op maat -
trein

7-daagse autorondreis

Vancouver Island Discovery

Reis per ferry naar Vancouver Island en bezoek Victoria, Parksville, Tofino en Powell River. Vancouver Island is ideaal voor whale en bear watching. Tevens leuk voor wandelen, fietsen en kayakken.

vanaf € 541 p.p.

10-daagse zomer- of winterrondreis

Adventure in Alberta

Alberta is een geweldige bestemming in zowel de winter als de zomer! Het beste van de Canadian Rockies in één reis. Jasper, Banff en Lake Louise. Sneeuwzeker van medio november tot maart.

vanaf € 1159 p.p.

15-daagse camperrondreis

Vancouver Island Campertour

Prachtige camperreis door Vancouver Island en de Sunshine Coast. Gereserveerde kampeerplaatsen. Rustig reistempo, dus tijd om te genieten!

vanaf € 1200 p.p.

11-daagse autorondreis

Winter Wonderland Alberta

Mooie winterreis in de Canadese Rocky Mountains. In Banff, Lake Louise en Jasper kunt u skiën, snowboarden, ijswandelen en tochten per hondenslede of sneeuwscooter maken.

vanaf € 1217 p.p.

20-daagse camperrondreis

Rolling in the Rockies Campertour

Prachtige camperreis door West-Canada. Inclusief Vancouver, Banff en Jasper National Park, Wells Gray Park. Gereserveerde kampeerplaatsen. Rustig reistempo, dus tijd om te genieten!

vanaf € 1325 p.p.

9-daagse winterrondreis

Winterjoy in Jasper

Een heerlijk winteravontuur in Jasper in de Canadese Rocky Mountains, die bekend zijn vanwege de unieke poedersneeuw. Inclusief 6-daagse skipas voor Marmot Basin en vervoer per shuttlebus.

vanaf € 1330 p.p.

8-daagse skirondreis

Ski Banff & Lake Louise

Skireis inclusief vliegreis, hotel en skipassen voor twee gebieden: Banff (het op één na grootste skigebied van Canada) en Lake Louise. Sneeuwzeker van medio november tot maart.

vanaf € 1487 p.p.

8-daagse autorondreis

Vancouver Island Wildlife

Dit arrangement staat in het teken van wildlife. Een spectaculair bezoek aan de Knight Inlet Lodge is inbegrepen. U maakt hier een bear watching excursie. Tevens bezoekt u Tofino en Victoria.

vanaf € 1540 p.p.
avatar
Reistip

Startpunt van rondreizen door het westen van Canada is veelal de multiculturele stad Vancouver. Vanuit deze stad bereikt u gemakkelijk de nationale parken van Banff en Jasper, maar ook het minder bekende Yoho National Park. Wilt u Canada op een bijzondere manier ervaren? Reis dan per camper en kampeer in de nationale parken, of verblijf tijdens uw autorondreis in leuke Bed & Breakfasts.


- Reisspecialist Leonie Schuring