Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Hawaii

Hawaii, de vulkanische archipel in het midden van de Stille Oceaan, wordt ook wel ‘Paradise of the Pacific’ genoemd. De sfeer is er vriendelijk en de omgeving prachtig. Schitterende stranden, wuivende palmen, een rijke… Lees meer

Autorondreis Amerika op maat

Stel zelf uw autorondreis USA samen

Stippel zelf uw autorondreis door de USA uit. Onze USA-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

11-daagse autorondreis

Fly & Drive Hawaii

Gevarieerde rondreis langs drie eilanden: Oahu, Kauai en Maui. Op elk eiland gaat u zelf met de huurauto op avontuur. Goed te combineren met een verblijf in Californië.

vanaf € 1892 p.p.

10- of 13-daagse rondreis

Hawaiian Island Hopper

Unieke combinatiereis van Oahu, The Big Island Hawaii en Maui. Als 13-daagse reis inclusief Kauai. Alles is voor u geregeld, u hoeft niet zelf te rijden. Combineer met Californië.

vanaf € 2298 p.p.
bestseller
avatar
Reistip

De ca. 130 eilanden van Hawaii zijn vulkanisch en hebben spectaculaire landschappen. Heel leuk zijn de Island Hopping arrangementen, waarbij u drie of vier eilanden aandoet. Elk eiland heeft zijn eigen identiteit. Maar Hawaii is ook een geweldig leuke verlenging van een rondreis door het westen van de USA, op ca. 5-6 uur vliegen van de westkust. Gaat u naar Hawaii, neemt u dan in ieder geval surfles!


- Reisspecialist Angelique Hartman