Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Chili

Chili kenmerkt zich door een enorme landschappelijke diversiteit en een gastvrije bevolking, wat het land tot een van de meest boeiende bestemmingen in Zuid-Amerika maakt. Rondreis Chili plannen Bij het plannen van uw reis… Lees meer

7-daagse autorondreis (vanuit Balmaceda)

Carretera Austral Selfdrive

Een selfdrive om nooit te vergeten! Vanaf Balmaceda rijdt u over de legendarische Carretera Austral door een gebied dat tot een van de mooiste plekken van Zuid-Amerika beschouwd kan worden.

vanaf € 835 p.p.

7-daagse autorondreis (vanuit Arica)

Altiplano Selfdrive

Ontdek in uw eigen tempo de Altiplano in Noord Chili tijdens deze autorondreis. Geniet van een afwisselend landschap met de mooiste nationale parken, Andesdopjes en eindeloze zoutvlaktes.

vanaf € 1056 p.p.

6-daagse autorondreis (vanuit Punta Arenas)

Southern Patagonia Selfdrive

Reis per huurauto door zuidelijk Patagonië in Chili en ontdek het unieke Torres del Paine Nationaal Park en één van de grootste actieve gletsjers ter wereld: de Perito Moreno!

vanaf € 1198 p.p.

15-daagse rondreis

The Best of Patagonia

Combinatiereis Chili en Argentinië. Santiago de Chile, Torres del Paine Nationaal Park, Perito Moreno gletsjer, Tierra del Fuego en Buenos Aires. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 3442 p.p.
bestseller

17-daagse autorondreis

North & South Chile

In uw eigen tempo rijdt u per 4WD door een fascinerend landschap met vulkanen, desolate woestijnen, pachtige turkooize lagunes, oases, zoutmeren en staalblauwe ijsbergen in gletsjermeren.

vanaf € 3872 p.p.

18-daagse autorondreis

Transpatagonia Overland

Spectaculaire 4WD autorondreis over de Carretera Austral, de mooiste route van Zuid-Amerika. U rijdt door afgelegen gebieden van Chili en Argentinië. Voor de avonturiers!

vanaf € 4141 p.p.

20-daagse rondreis

Treasures of Argentina & Chile

Geniet van de contrasten van een buitenaards landschap: desolate woestijnen, oases, zoutmeren, wijngebieden, ruig steppelandschap en imponerende gletsjers. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 4580 p.p.

17-daagse rondreis

Patagonia Connection

Afwisselende reis door Argentinië en Chili. Buenos Aires, Perito Moreno gletsjer, Torres del Paine en Tierra del Fuego NP. Inclusief cruise-expeditie naar Vuurland. In internationaal gezelschap.

vanaf € 4785 p.p.

15-daagse privé-rondreis

Chilean Contrasts

Rondreis vol contrasten inclusief Santiago de Chile, UNESCO Werelderfgoed Valparaíso, de Altiplano en Lauca Nationaal Park, de woestijn van San Pedro de Atacama, het merengebied en Chiloé.

vanaf € 5033 p.p.

24-daagse rondreis

South American Highlights

Zie alle hoogtepunten van Zuid-Amerika in ruim drie weken tijdens deze unieke combinatiereis door Peru, Bolivia, Chili, Argentinië en Brazilië. Reis privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 5399 p.p.
avatar
Reistip

Plant u een rondreis door Patagonië, in het uiterste zuiden van Chili en Argentinië? In onze wintermaanden kunt u de nationale parken en gletsjers van Patagonië het beste bezoeken. Houdt u in Chili rekening met de reisafstanden, het land is ca. 4000 km lang! Wij adviseren vaak een airpass, zodat u lange binnenlandse trajecten per vliegtuig kunt afleggen. Het midden en noorden van Chili kunt u het hele jaar door bezoeken.


- Reisspecialist Janet van de Werken