Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Brazilië

Met een oppervlakte van 8.5 miljoen km² is Brazilië het grootste ­tropische land ter wereld. Het biedt een overvloed aan ongerepte natuurgebieden, fascinerende steden en een rijke cultuur. Bezoekers kunnen genieten van een zonovergoten… Lees meer

10-daagse autorondreis

Northeastern Explorer

Rijd in uw eigen tempo langs de prachtige noordoostkust van Brazilië. Begin in Recife & Olinda en rijd richting het zuiden langs mooie stranden en charmante vissersplaatsjes.

vanaf € 1498 p.p.

12-daagse autorondreis

Coast & Culture in Brazil

Reis per huurauto van Recife naar Fortaleza, een prachtige kustroute. Maak kennis met de culturele erfenis en geschiedenis van deze regio en geniet van vissersplaatsjes en de mooiste stranden.

vanaf € 1565 p.p.

12-daagse rondreis

Surprising Argentina & Brazil

Korte, afwisselende rondreis door Argentinië en Brazilië. Breng een bezoek aan Buenos Aires, de spectaculaire Iguazú watervallen en de bekende stranden van Rio de Janeiro. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 2372 p.p.
bestseller

16-daagse rondreis

Highlights of Brazil

Zeer complete rondreis door Brazilië. U bezoekt Rio de Janeiro, de spectaculaire Iguaçu watervallen, Brasília, het Amazonegebied, Salvador da Bahia en Praia do Forte. Reis privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 2878 p.p.

24-daagse rondreis

South American Highlights

Zie alle hoogtepunten van Zuid-Amerika in ruim drie weken tijdens deze unieke combinatiereis door Peru, Bolivia, Chili, Argentinië en Brazilië. Reis privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 5101 p.p.

16-daagse rondreis

Living Nature in Brazil

De rondreis voor natuurliefhebbers. U bezoekt o.a. de indrukwekkende Iguaçu watervallen en gaat op zoek naar wilde dieren in de Pantanal en Amazone. Reis privé m.u.v. het verblijf in de lodges.

vanaf € 5158 p.p.
avatar
Reistip

Wat ik mij goed herinner van mijn eigen reis door Brazilië, zijn de enorme afstanden. En er is zo veel te zien! Om dit land goed te kunnen ontdekken, raad ik u daarom aan om uw reis qua tijd ruim te plannen. U bespaart tijd door binnenlandse vluchten te maken, houdt u daar bij het bepalen van uw budget rekening mee. Ik adviseer u graag op basis van mijn eigen ervaringen met dit prachtige land.


- Reisspecialist Jacqueline Man