Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Ecuador & Galápagos

Het compacte Ecuador is het land met de grootste biodiversiteit ter wereld. De inwoners zelf spreken over 'vier werelden in één land'; de kuststreek, het Andesgebergte, het Amazonegebied en de Galápagos Eilanden. Dit kleinste… Lees meer

15-daagse rondreis inclusief Galápagos

Explore Ecuador in another way

Tijdens deze reis per (mini)bus en openbaar vervoer bezoekt u prachtige koloniale steden en maakt u een spectaculaire treinrit door de Andes. Inclusief 5 dagen Galápagos eilandhoppen.

vanaf € 2943 p.p.
bestseller

15-daagse rondreis

Andes & Amazon Experience

Afwisselende rondreis met o.a. een bezoek aan Quito, het Quilotoa kratermeer, de Amazone, koloniaal Cuenca en diverse indianendorpen. Inclusief spectaculaire treinrit door de Andes.

vanaf € 2966 p.p.
avatar
Reistip

Vulkanen, het Andesgebergte, nevelwouden, indianendorpjes, koloniale steden… in het compacte Ecuador vindt u alles op een relatief klein oppervlak. Het land is zeer makkelijk te bereizen. Het hoogtepunt is een bezoek aan de Galápagos eilanden! U kunt de eilanden per expeditieschip ontdekken, maar ook een verblijf in een eco-hotel en island hopping behoren tot de mogelijkheden. Ik geef u graag advies.


- Reisspecialist Mariette Baron