Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Oman

In Oman voelt het alsof u in een Arabisch sprookje terecht bent gekomen. Ervaar het leven van de bedoeïenen, maak een avontuurlijke 4WD excursie door de woestijn, geniet van blauwe zeeën en groene oases.… Lees meer

8-daagse autorondreis

Treasures of Oman Selfdrive

Ontdek per 4WD huurauto het intrigerende Oman. Stijlvol Muscat, de schildpadden bij Ras Al Jinz, de helderste sterrenhemel in Wahiba Sands en de kastelen en dorpjes in het Jebel Shams gebergte.

vanaf € 1633 p.p.

10-daagse autorondreis

Treasures of Oman XL selfdrive

Naast alle hoogtepunten verblijft u extra lang in Wahiba Sands en Jebel Shams. U kunt ontspannen in de woestijn of extra activiteiten ondernemen en in Jebel Shams kunt u prachtige wandelingen maken.

vanaf € 1888 p.p.

10-daagse autorondreis

Treasures of Oman & Beach

Na een indrukwekkende rondreis kunt u twee dagen genieten van ontspanning en strand in het Millennium Resort. Heeft u toch nog zin om te rijden, dan is de 'Rustaq loop' een aanrader.

vanaf € 1980 p.p.

8-daagse privé-rondreis

Treasures of Oman met chauffeur/gids

Tijdens deze privé-rondreis maakt u uitgebreid kennis met de hoogtepunten, de cultuur en de inwoners van Oman. Geniet van de omgeving terwijl uw chauffeur u over het asfalt en off-road wegen leidt.

vanaf € 2249 p.p.

14-daagse privé-rondreis (deels per 4WD huurauto)

Impressive Dubai & Oman

Drie bijzondere bestemmingen gecombineerd in één reis: fascinerend Dubai, het ruige Musandam en betoverend Oman. Maak kennis met Arabische sferen, geschiedenis en prachtige natuur.

vanaf € 2604 p.p.
avatar
Reistip

Oman is een betoverend land! Ik vond de woestijnen met daarin verspreid de groene wadi’s echt prachtig. Net als de levendige geitenmarkten, de souks en de schildpadden op het strand. De Grand Mosque in Muscat is ook heel indrukwekkend. Mijn advies: combineer een verblijf in een van mooie hotels rond Muscat met een verblijf in de woestijn.


- Reisspecialist Fieja de Haaij