Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Peru & Bolivia

Peru is de bakermat van de Inca-beschaving en was ooit het machtigste land van het Spaanse keizerrijk. Die combinatie levert een mix van archeologische en culturele wonderen op. Machu Picchu – de Verloren Stad… Lees meer

12-daagse rondreis

Treasures of Peru

Ontdek de bekende en minder bekende bezienswaardigheden van Peru zoals o.a. Lima, Machu Picchu en Cuzco maar ook Maras en Moray. Overnacht in een homestay op het eiland Amantaní in het Titicacameer.

vanaf € 2463 p.p.

15-daagse rondreis

Classics of Peru

Ontdek de geheimen van de Andes. U ziet o.a. klassiekers zoals de witte stad Arequipa, de Colca Canyon, het Titicacameer, Cuzco en natuurlijk Machu Picchu.

vanaf € 2636 p.p.
bestseller

14-daagse rondreis

Highlights of Peru

Maak in korte tijd een reis langs de hoogtepunten van Peru: Lima, de Nazca lijnen, de Ballestas eilanden, Cuzco, Machu Picchu en het Titicacameer. U reist in internationaal gezelschap.

vanaf € 2770 p.p.

20- of 22-daagse rondreis

Best of Peru

Het beste van Peru in één reis! U bezoekt Arequipa, de Colca Canyon, het Titicacameer, Cuzco en Machu Picchu maar u maakt ook een vlucht over de Nazca lijnen en u verblijft 3 dagen in de Amazone.

vanaf € 3659 p.p.

24-daagse rondreis

South American Highlights

Zie alle hoogtepunten van Zuid-Amerika in ruim drie weken tijdens deze unieke combinatiereis door Peru, Bolivia, Chili, Argentinië en Brazilië. Reis privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 5101 p.p.
avatar
Reistip

Peru is een fascinerend land. Het Andesgebergte, prachtige regenwouden, koloniale steden… Peru heeft echt alles. Hoogtepunt is Machu Picchu, de Verloren Stad van de Inca’s. Het is een van de belangrijkste archeologische locaties van Zuid-Amerika. De mystiek van deze plek is adembenemend! Wat u misschien niet wist, is dat Peru ook bekend staat vanwege het hoge culinaire niveau. De keuken is er fantastisch.


- Reisspecialist Mariette Baron