Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Alaska & Yukon

Alaska, Amerika's 'Final Frontier'. Het is de grootste en koudste staat van de Verenigde Staten. Tegelijkertijd is de natuur overweldigend: prachtige bergmassieven, gletsjers en toendra’s wisselen elkaar af. In het uitgestrekte Denali National Park… Lees meer

Autorondreis Amerika op maat

Stel zelf uw autorondreis USA samen

Stippel zelf uw autorondreis door de USA uit. Onze USA-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

15-daagse autorondreis

Yukon larger than life

De Yukon in het noordwesten van Canada is een indrukwekkende bestemming. Tijdens deze bijzondere rondreis bezoekt u dit ongerepte gebied. Voor de liefhebbers!

vanaf € 1652 p.p.

16-daagse autorondreis

Amazing Alaska

Deze reis door Alaska spreekt tot de verbeelding. Homer, Seward, Valdez en Denali National Park met Mount Denali verenigd in één reis. Dit is Alaska op haar best!

vanaf € 2770 p.p.
bestseller

16-daagse autorondreis

The Final Frontier

Ultieme en complete beleving van Alaska. U bezoekt o.a. de nationale parken van Wrangell-St. Elias, Denali en Kenai Fjords. Inclusief excursies en vlucht per propellervliegtuig.

vanaf € 3292 p.p.

23-daagse autorondreis

All Alaska & Yukon Highlights

Bezoek de nationale parken Denali, Kluane en Kenai Fjords en geniet van fantastische landschappen. Inclusief autohuur en ferry-overtocht per Alaska Marine Highway.

vanaf € 4298 p.p.
avatar
Reistip

Alaska is de grootste staat van Amerika. Vanwege het klimaat kunt u Alaska het beste in de zomer bezoeken. De natuur is er overweldigend: prachtige bergmassieven, gletsjers en toendra’s. Het dichtst bij de natuur komt u tijdens een camperrondreis, wanneer u kunt kamperen in het weidse landschap. Uniek zijn de cruises langs de kust van Alaska en West-Canada, die vanuit Seattle of Vancouver vertrekken.


- Reisspecialist Esther de Munck