Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Costa Rica & Nicaragua

Een bezoek aan het nog relatief onontdekte Nicaragua is goed te combineren met Costa Rica. In het zuiden van het land ligt het grote Meer van Nicaragua, waar als enige plek ter wereld zoetwaterhaaien… Lees meer

Autorondreis Costa Rica op maat

Stel uw autorondreis Costa Rica samen

Stippel zelf uw autorondreis door Costa Rica uit. Onze Midden-Amerika specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

12-daagse autorondreis

Costa Rica Adventure

Avontuurlijke rondreis per 4WD. Ontdek het gevarieerde landschap van Costa Rica. Inclusief Sarapiquí, Arenal Vulkaan, Monteverde, Rincón de la Vieja NP en Playa Potrero of Playa Hermosa.

vanaf € 1133 p.p.
bestseller

15-daagse autorondreis

Wonders of Costa Rica

Deze actieve en avontuurlijke autorondreis langs schitterende natuurgebieden is een van onze populairste reizen naar Costa Rica. U verblijft in kleinschalige, sfeervolle hotels.

vanaf € 1258 p.p.
bestseller

12-daagse autorondreis

Costa Rica Coast to Coast

Rijd in uw eigen tempo van de Caraïbische kust naar de Grote Oceaan. Geniet van de natuur, zon, zee en strand. Ga op zoek naar walvissen en dolfijnen en maak een trekking door het nevelwoud.

vanaf € 1458 p.p.

11-daagse autorondreis

Costa Rican Highlights

Ontdek de overweldigende rijkdom van Costa Rica tijdens deze autorondreis per 4WD! Wilt u liever niet zelf rijden? Deze rondreis vol hoogtepunten is ook mogelijk per (mini)bus.

vanaf € 1505 p.p.

13-daagse autorondreis

Costa Rica Volcano, Beach & Tortuguero

San José en Tortuguero ontdekken en per 4WD Arenal en de stranden van Nicoya Península verkennen. U kunt ook kiezen voor een reis per (mini)bus.

vanaf € 1547 p.p.

14-daagse autorondreis

Costa Rica – Nicaragua Connection

Leuke combinatiereis. Geniet van een gevarieerd landschap met vulkanen, nevelwouden, adembenemende flora en fauna, prachtige stranden en charmante koloniale steden.

vanaf € 1601 p.p.

13-daagse rondreis per (mini)bus

Costa Rica Volcano, Beach & Tortuguero

Prachtige rondeis inclusief San José, Tortuguero, Arenal en de fantastische stranden van Nicoya Península. Rijdt u liever zelf, kies dan voor onze autorondreis per 4WD.

vanaf € 1684 p.p.

11-daagse rondreis per (mini)bus

Costa Rican Highlights

Ontdek de overweldigende rijkdom van Costa Rica! Deze rondreis vol hoogtepunten is ook mogelijk als autorondreis. U rijdt dan zelf in een 4WD.

vanaf € 1757 p.p.

13-daagse autorondreis

Kids Go Costa Rica

Ontdek samen met uw kinderen de mooiste gebieden van Costa Rica. Leer meer van de natuur en neem deel aan onvergetelijke excursies, waarover u thuis nog lang zult napraten.

vanaf € 1873 p.p.
kids
avatar
Reistip

Met ruim 25% beschermd natuurgebied is Costa Rica een paradijs voor natuurliefhebbers. De nationale parken zijn binnen enkele uren te bereiken en vertegenwoordigen alle ecosystemen. Wat ik leuk vind aan Costa Rica, zijn alle eco-lodges en kleinschalige hotels die in de natuur liggen. Die dragen echt bij aan een unieke ervaring. Tip: combineer Costa Rica met Panama.


- Reisspecialist Brenda Kant