Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Costa Rica & Nicaragua

Costa Rica bestaat voor ruim 25% uit officieel beschermd natuurgebied. De nationale parken en reservaten zijn binnen enkele uren te bereiken. Dat maakt Costa Rica tot een populair vakantieland voor natuurliefhebbers en reizigers die… Lees meer

Autorondreis Costa Rica op maat

Stel uw autorondreis Costa Rica samen

Stippel zelf uw autorondreis door Costa Rica uit. Onze Midden-Amerika specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

12-daagse autorondreis

Costa Rica Adventure

Ontdek tijdens deze avontuurlijke rondreis per 4WD het gevarieerde landschap van Costa Rica. Bezoek Sarapiquí, de Arenal vulkaan, Monteverde, Rincón de la Vieja NP en Playa Potrero of Playa Hermosa.

vanaf € 1122 p.p.
bestseller

15-daagse autorondreis

Wonders of Costa Rica

Deze autorondreis gaat langs schitterende natuurgebieden en is één van onze populairste reizen. Bezoek Puerto Viejo, Sarapiquí, de Arenal vulkaan, Monteverde en sluit de reis af aan het strand.

vanaf € 1342 p.p.
bestseller

12-daagse autorondreis

Costa Rica Coast to Coast

Rijd in uw eigen tempo van de Caraïbische kust naar de Grote Oceaan. Onderweg komt u langs Puerto Viejo, Turrialba, San Gerardo de Dota, Uvita en Manuel Antonio.

vanaf € 1458 p.p.

11-daagse autorondreis

Costa Rican Highlights

Ontdek de hoogtepunten van Costa Rica per 4WD. Ga schildpadden spotten in Tortuguero NP, snorkelen in Cahuita NP en bezoek de Arenal vulkaan en Monteverde.

vanaf € 1478 p.p.

13-daagse autorondreis

Costa Rica Volcano, Beach & Tortuguero

Begin uw rondreis in San José. Vanuit hier brengt u een bezoek aan Tortuguero NP. Daarna kunt u per 4WD de Arenal vulkaan en het strand van Tambor verkennen.

vanaf € 1517 p.p.

14-daagse autorondreis

Costa Rica – Nicaragua Connection

Deze autorondreis combineert Costa Rica met Nicaragua. Bezoek in Costa Rica de Arenal vulkaan en Monteverde. Daarna steekt u de grens over naar San Juan del Sur, Granada & Léon.

vanaf € 1603 p.p.

13-daagse rondreis per (mini)bus

Costa Rica Volcano, Beach & Tortuguero

U kunt deze rondreis zowel per auto als per (mini)bus maken. Vanuit San José bezoekt u Tortuguero NP, de Arenal vulkaan en het tropische strand bij Tambor.

vanaf € 1649 p.p.

11-daagse rondreis per (mini)bus

Costa Rican Highlights

U kunt de hoogtepunten van Costa Rica ook ontdekken per (mini)bus. Ga schildpadden spotten in Tortuguero NP, snorkelen in Cahuita NP en bezoek de Arenal vulkaan en Monteverde.

vanaf € 1718 p.p.

13-daagse autorondreis

Kids Go Costa Rica

Ontdek samen met uw kinderen de mooiste gebieden van Costa Rica. Naast Tortuguero NP en de Arenal vulkaan bezoekt u ook Rincón de la Vieja NP en Manuel Antonio NP.

vanaf € 1817 p.p.
kids
avatar
Reistip

Met ruim 25% beschermd natuurgebied is Costa Rica een paradijs voor natuurliefhebbers. De nationale parken zijn binnen enkele uren te bereiken en vertegenwoordigen alle ecosystemen. Wat ik leuk vind aan Costa Rica, zijn alle eco-lodges en kleinschalige hotels die in de natuur liggen. Die dragen echt bij aan een unieke ervaring. Tip: combineer Costa Rica met Panama.


- Reisspecialist Brenda Kant