Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika wordt niet voor niets ‘de wereld in één land’ genoemd. Het landschap is prachtig en afwisselend. Naast schitterende flora heeft Zuid-Afrika natuurreservaten met een rijk wild- en vogelbestand. Bruisende moderne steden bestaan naast… Lees meer

Autorondreis Zuid-Afrika op maat

Stel uw autorondreis Zuid-Afrika samen

Stippel zelf uw autorondreis door Zuid-Afrika uit. Onze Afrika-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

7-daagse rondreis per (mini)bus

Gardenroute & Cape Town

Compacte (mini)busrondreis van Port Elizabeth naar Kaapstad, via de mooie Tuinroute en het wijngebied. Internationale groep met Engelssprekende reisleiding.

vanaf € 938 p.p.

8-daagse rondreis per (mini)bus

Kruger & The Kingdoms

Compacte rondreis per (mini)bus van Johannesburg naar Durban. Inclusief Kruger National Park, Zululand en eSwatini. Internationale groep met Engelssprekende reisleiding.

vanaf € 1234 p.p.

10-daagse autorondreis

Bush Discovery

Combinatie van de fameuze Panoramaroute en Kruger National Park, waar u diverse safari's maakt. Ook mogelijk als 15-daagse reis, of inclusief een strandverblijf op Mauritius.

vanaf € 1466 p.p.

22-daagse autorondreis

South Africa’s Cosy Guesthouses

Ervaar Zuid-Afrika op unieke wijze: u verblijft in karakteristieke guesthouses, camps en lodges. U bezoekt wildparken, het wijngebied en Kaapstad. Inclusief Lesotho!

Nu vanaf € 1632 p.p.
bestseller

23-daagse autorondreis

Total South Africa Overland

Prachtige autorondreis door Zuid-Afrika met verblijf in kleinschalige hotels en guesthouses. Inclusief Panoramaroute, Big Five in Kruger National Park, Drakensberg, Tuinroute en Kaapstad en omgeving.

vanaf € 1665 p.p.
bestseller

14-daagse autorondreis Zuid-Afrika & Mozambique

South Africa & Mozambique Explorer

Deze rondreis per auto is de perfecte combinatie van wild spotten in de Afrikaanse bush en de ongerepte stranden in Mozambique. U rijdt in uw eigen tempo door twee zeer verschillende landen.

vanaf € 1730 p.p.

15-daagse autorondreis

Bush Discovery, incl. verlenging

Mooie combinatie van de Panoramaroute en het Kruger National Park, waar u diverse safari's maakt. Inclusief St. Lucia en Hluhluwe-Umfolozi Park, eSwatini en Drakensberg.

vanaf € 1745 p.p.

21-daagse autorondreis

Total South Africa

Beleef Zuid-Afrika in uw eigen tempo. Inclusief Krugerpark, eSwatini, Drakensberg, Tuinroute en Kaapstad regio. Verblijf in kleinschalige hotels en guesthouses.

vanaf € 1784 p.p.
bestseller

13-daagse autorondreis

Discover the Capes

Ontdek de twee unieke Kaapprovincies. Bezoek o.a. Kaapstad en het wijngebied, spot walvissen bij Hermanus (juli tot november) en ga op zoek naar de Big Five in Amakhala Game Reserve.

vanaf € 1831 p.p.
avatar
Reistip

Tijdens een studiereis naar Zuid-Afrika heeft dit land mij betoverd. Wat een geweldig veelzijdige vakantiebestemming! Ik begrijp heel goed dat reizigers vaak naar Zuid-Afrika terugkeren. Reist u voor de eerste keer naar Zuid-Afrika, dan raad ik de South Africa on Cozy B&B’s aan, een leuke reis met verblijf in guesthouses en bed & breakfasts. Tip: combineer met een strandverblijf op Mauritius.


- Reisspecialist Lindy Slikkerveer