Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Argentinië

Van noord naar zuid kent dit Argentinië enorme contrasten: van hooglandplateaus en de Iguazú watervallen in het noorden, het merengebied in het midden van het land en de gletsjers in Patagonië. Letterlijke hoogtepunten van… Lees meer

7-daagse autorondreis (vanuit Mendoza)

Wines & Nature

Rijd per huurauto door een prachtig landschap. Wijngebieden, het hoge Andesgebergte en nationale parken wisselen elkaar af. De overweldigende natuur en magische sterrenhemels zijn onvergetelijk!

vanaf € 848 p.p.

8-daagse autorondreis (vanuit Tucumán)

Northwestern Discovery

Per huurauto reist u in eigen tempo van Tucumán naar Salta. Geniet van de grillig gevormde rotsformaties, fantastische kleurschakeringen, wijngebieden, pittoreske dorpjes en koloniale steden.

vanaf € 865 p.p.

6-daagse autorondreis (vanuit Punta Arenas)

Southern Patagonia Selfdrive

Reis per huurauto door zuidelijk Patagonië in Chili en ontdek het unieke Torres del Paine Nationaal Park en één van de grootste actieve gletsjers ter wereld: de Perito Moreno!

vanaf € 1198 p.p.

12-daagse rondreis

Surprising Argentina & Brazil

Korte, afwisselende rondreis door Argentinië en Brazilië. Inclusief Buenos Aires, Salta en omgeving, de Iguazú watervallen en Rio de Janeiro. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 2446 p.p.
bestseller

15-daagse rondreis

Highlights of the North

Rondreis door het noorden van Argentinië. Buenos Aires, de Cafayate wijnregio, Salta en de indrukwekkende watervallen in Iguazú Nationaal Park. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 2999 p.p.

15-daagse rondreis

The Best of Patagonia

Combinatiereis Chili en Argentinië. Santiago de Chile, Torres del Paine Nationaal Park, Perito Moreno gletsjer, Tierra del Fuego en Buenos Aires. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 3442 p.p.
bestseller

15-daagse rondreis

Highlights of Argentina

Alle hoogtepunten in één reis: Buenos Aires, Península Valdés, Tierra del Fuego National Park, de Perito Moreno gletsjer en de Iguazú watervallen. Reis privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 3661 p.p.

18-daagse autorondreis

Transpatagonia Overland

Spectaculaire 4WD autorondreis over de Carretera Austral, de mooiste route van Zuid-Amerika. U rijdt door afgelegen gebieden van Chili en Argentinië. Voor de avonturiers!

vanaf € 4141 p.p.

20-daagse rondreis

Treasures of Argentina & Chile

Geniet van de contrasten van een buitenaards landschap: desolate woestijnen, oases, zoutmeren, wijngebieden, ruig steppelandschap en imponerende gletsjers. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 4580 p.p.

17-daagse rondreis

Patagonia Connection

Afwisselende reis door Argentinië en Chili. Buenos Aires, Perito Moreno gletsjer, Torres del Paine en Tierra del Fuego NP. Inclusief cruise-expeditie naar Vuurland. In internationaal gezelschap.

vanaf € 4785 p.p.
avatar
Reistip

Plant u een rondreis door Argentinië of naar Chili? In onze wintermaanden kunt u de nationale parken en gletsjers van Patagonië het beste bezoeken. Houdt u in Argentinië rekening met de reisafstanden! Wij adviseren vaak een airpass, zodat u lange binnenlandse trajecten per vliegtuig kunt afleggen, in plaats van per bus. Neemt u ook genoeg tijd om van Buenos Aires te genieten. Wat mij betreft een van de leukste steden ter wereld.


- Reisspecialist Janet van de Werken