Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Tanzania & Zanzibar

Tanzania ligt in Oost-Afrika aan de Indische Oceaan. Het land heeft prachtige nationale parken, ongerepte natuur en enorme kuddes wild. De authentieke Masai bevolking leeft ook in Tanzania, een semi-nomadenstam met uitbundige versieringen in… Lees meer

9-daagse rondreis

Southern Safari & Zanzibar

Ga tijdens deze heerlijke reis op een korte safari in het ongerepte Selous Game Reserve en geniet daarna van zon, zee en strand op Zanzibar! Diverse safari-activiteiten zijn inbegrepen.

vanaf € 2506 p.p.

9-daagse groepsrondreis

Tanzania Explorer

Tijdens deze groepsrondreis per 4WD safarivoertuig bezoekt u drie fascinerende wildparken. U rijdt door prachtig landschap en gaat op zoek naar de Big Five. Keuze uit twee hotelcategorieën.

vanaf € 2976 p.p.

9-daagse safari

Tanzania Highlights

Tijdens deze privé-rondreis per 4WD bezoekt u drie fascinerende wildparken: Lake Manyara, Serengeti en de Ngorongoro krater. Tip: combineer met een verblijf op Zanzibar!

vanaf € 3151 p.p.

12-daagse privé-rondreis

Total Tanzania Safari & Beach

Deze populaire privé-safari per 4WD is een combinatie van de nationale parken in het noorden van Tanzania en het tropische eiland Zanzibar. Keuze uit drie hotelcategorieën.

vanaf € 3792 p.p.
bestseller

14-daagse safari per 4WD

East Africa Explorer

Tijdens deze unieke safari per 4WD voertuig ziet u het beste van Kenia en Tanzania. Ervaar het pure Out of Africa gevoel! U bezoekt diverse nationale parken, waaronder de Serengeti en Masai Mara.

vanaf € 5011 p.p.
bestseller

15-daagse privé-safari

Discover Southern Tanzania & Zanzibar

Privé-safari langs minder bekende en onaangetaste parken in het zuiden van Tanzania. U sluit uw rondreis af met een strandverbijf op het tropische eiland Zanzibar.

vanaf € 5036 p.p.
avatar
Reistip

Wat in Tanzania het meeste indruk op mij maakte, waren de enorme kuddes wild in Serengeti National Park. Wilt u iets bijzonders beleven? Maakt u dan een ballonsafari boven de Serengeti. Tijdens zonsopgang heeft u vanuit de ballon een prachtig uitzicht over de kuddes op de vlakte. De ballonvaart wordt afgesloten met een champagne-ontbijt in de Afrikaanse bush. Een unieke ervaring!


- Reisspecialist Esther de Munck