4WD NAVI (ZA)

  • Lengte 5.40 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Kookstel
  • Koelkast
  • Toilet
vanaf € 62,- per dag

In het kort

Compacte 4WD camper met pop-up dak
Handdouche
GPS te huur

 

BRITZ

BRITZ beschikt over een ruim aanbod aan 4WD auto’s met kampeeruitrusting. Er zijn verhuurstations in Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Op deze pagina geven wij u een indruk van de 4WD-typen en een aantal faciliteiten. Meer informatie over uitrusting en voorwaarden vindt u in de prijzenbijlage.

 

Verhuurstations

BRITZ heeft verhuurstations in Johannesburg, Kaapstad, Windhoek en Maun. Tevens kunt u de 4WD camper ophalen/inleveren in Durban, Port Elizabeth, East London, George, Kasane, Gaborone, Swakopmund, Walvisbay, Livingstone, Victoria Falls, Harare, Maputo en Vilanculos. Hiervoor worden extra kosten doorbelast, die op aanvraag verkrijgbaar zijn. 

 

Interieur 4WD campers

Alle 4WD campers hebben 5 versnellingen (handschakeling) en een radio/cd. Elke 4WD is standaard uitgerust met een eerste hulp kit, brandblusser, volle watertank, luchtcompressor, koelkast en een volle gasfles. Daarnaast zijn aanwezig: picknicktafel en -stoelen, thee- en handdoeken, slaapzakken, kussens en kussenslopen, bekers, glazen, borden, schalen, pannen, voorraadbakjes, ketel, waterkoker, fles/blikopener, lucifers, snijplank, bestek, afwasborstel, emmer en stoffer en blik.

 

BRITZ 4WD NAVI

Compacte Nissan of Toyota NAVI camper met pop-up dak geschikt voor 2 personen. Inclusief 40 liter koelkast. Brandstofcapaciteit: 80 liter. In plaats van in een tent op het dak slaapt u in de camper in een tweepersoonsbed in het voertuig. Er is één reserveband en een watertank van 60 liter in het voertuig. Tevens is er een handdouche. Afmeting bed: 1.90m bij 1.68m. Binnenhoogte camper: 2.00m met dak omhoog. Alle genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Britz 4WD campers Zuidelijk Afrika: Vlootoverzicht Britz 4WD campers

 

 

vanaf € 62,- per dag
Dag-/nachtindeling