4WD Double Cab (ZA)

  • Lengte 5.10 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Kookstel
  • Koelkast
vanaf € 92,- per dag

In het kort

4WD voor vier personen
U slaapt in de daktent
Twee reservebanden
GPS te huur

 

BRITZ

BRITZ beschikt over een ruim aanbod aan 4WD auto’s met kampeeruitrusting. Er zijn verhuurstations in Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Op deze pagina geven wij u een indruk van de 4WD-typen en een aantal faciliteiten. Meer informatie over uitrusting en voorwaarden vindt u in de prijzenbijlage.

 

Verhuurstations

BRITZ heeft verhuurstations in Johannesburg, Kaapstad, Windhoek en Maun. Tevens kunt u de 4WD camper ophalen/inleveren in Durban, Port Elizabeth, East London, George, Kasane, Gaborone, Swakopmund, Walvisbay, Livingstone, Victoria Falls, Harare, Maputo en Vilanculos. Hiervoor worden extra kosten doorbelast, die op aanvraag verkrijgbaar zijn. 

 

Interieur 4WD campers

Alle 4WD campers hebben 5 versnellingen (handschakeling) en een radio/cd. Elke 4WD is standaard uitgerust met een eerste hulp kit, brandblusser, volle watertank, luchtcompressor, koelkast en een volle gasfles. Daarnaast zijn aanwezig: picknicktafel en -stoelen, thee- en handdoeken, slaapzakken, kussens en kussenslopen, bekers, glazen, borden, schalen, pannen, voorraadbakjes, ketel, waterkoker, fles/blikopener, lucifers, snijplank, bestek, afwasborstel, emmer en stoffer en blik.

 

BRITZ 4WD Double Cab

Toyota Double Cab. Geschikt voor 4 personen. Inclusief 40 liter koelkast. Brandstofcapaciteit: 140 liter. Er zijn twee reservebanden en een watertank van 55 liter in het voertuig. De camper heeft twee daktenten. Afmeting bedden: 2.10m bij 1.20m. Alle genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Britz 4WD campers Zuidelijk Afrika: Vlootoverzicht Britz 4WD campers

 

vanaf € 92,- per dag
Dag-/nachtindeling