BESTEMMINGEN

Abu Dhabi (2)
Argentinië (5)
Australië (4)
Bahama's (1)
Bali (2)
Bolivia (1)
Botswana (1)
Brazilië (2)
Cambodja (1)
Canada (5)
Chili (5)
Colombia (2)
Costa Rica (2)
Dubai (2)
Ecuador (3)
Florida (1)
Hawaii (2)
Indonesië (3)
Japan (1)
Kenia (1)
Malediven (1)
Maleisië (2)
Namibië (3)
Nieuw-Zeeland (4)
Oman (3)
Peru (2)
Sri Lanka (2)
Taiwan (1)
Tanzania & Zanzibar (1)
Thailand (1)
USA (14)
Vietnam (4)
Zimbabwe (1)
Zuid-Afrika (6)
Een review uit Thailand

Familiereis Thailand

Annemieke Peeters over een reis in Thailand op 28 september 2015

Reisagent Annemiek Peeters (werkzaam bij Travel Slide in Rotterdam) ging met haar gezin op rondreis naar Thailand. Lees hier haar verslag. 

Wij zijn net terug van onze reis Thailand. Wat hebben wij een fantastische reis gehad! Wat een mooi land, vriendelijke mensen en heerlijk eten!!

Fietstocht door Bangkok

In Bangkok hebben we de fietstour gemaakt, een hele belevenis en een geweldig ervaring. Door de sloppenwijken en de groene oase van Bangkok, ontzettend leuk en goed ook voor de kinderen om te zien dat het ook anders kan. Maar ook de mensen daar zwaaien en blijven beleefd, vriendelijk en behulpzaam (kunnen wij Nederlanders nog wat van leren…). Aan het einde van de fietstour kregen we een link opgestuurd naar het filmpje dat gemaakt was van onze fietstour, leuk om te ontvangen en door te sturen naar familie. Op de tweede dag ontvingen we ook netjes de treintickets met het reisschema in hotel Narai.

River Kwai 

Het slapen op de Jungle Rafts bij de River Kwai vonden we ook uniek, de sfeer van de jungle, de olielampjes, het zwemmen in de rivier, het achterliggende Mon dorp, en de olifanten die ’s ochtends gewassen werden, in één woord geweldig! De verzorging tijdens deze bouwsteen is ook prima en de gids niet te vergeten. Accommodatie ook geschikt voor jong en oud. Top!

Het strand van Hua Hin 

Na de River Kwai hadden we een privé transfer naar Hua Hin. Het verblijf in Amari Hua Hin was een luxe. Kinderen hadden weer WiFi. De afwisseling basic en luxe maakt zo’n reis ook wel weer heel erg leuk. De ligging van het hotel is zuidelijk t.o.v. het centrum, maar met de taxi was het prima te doen. Ter plaatse is het zeer goedkoop.  

De nachttrein naar Surat Thani was ook weer een belevenis. Uiteindelijk vertrok de trein een uur later dus 00.30 uur vanaf het koloniale stationnetje Hua Hin.

Khao Sok Nationaal Park

Na de treinreis een privé transfer naar het Khao Sok park voor een 3-daags arrangement Khao Sok Adventure. Geslapen in de boutique camps, ook weer fantastisch. ’s Ochtends wakker worden met de geluiden en het geweldige uitzicht over het woud. De bijbehorende excursies zoals olifant trekking, kanovaren, jungletrekking (apen, slangen gezien) ook super ervaren.

De overnachting op het Chewan Lake was zeer basic met gedeelde douche en toilet (maar dat hadden jullie mij al verteld). Er zijn ook huisjes met eigen toilet en douche. Wij zaten in de licht gekleurde huisjes. Als er keuze is voor andere reizigers, zou ik wel de donkere aanbieden, ook qua ligging (zwemgedeelte) en heeft nog een zitje voor de deur. Wij waren erop ingesteld, dus gingen we het basic avontuur aan……

De omgeving is schitterend, mooi helder water, groene natuur, de krijtrotsen, een paradijs op aarde. Elke moment van de dag was een foto waard.

Koh Samui

Onze laatste nachten op Koh Samui waren ook heerlijk. We verbleven in Nora Beach Resort & Spa. Hotel is prima en rustig gelegen. Het centrum van Chaweng is ook weer goed te doen met de taxi.  

Als afsluiting van de reis naar onze vrienden in Singapore, waar we ook weer een fantastisch weekend hebben gehad. Singapore bestaat 50 jaar en dat werd dat weekend uitbundig gevierd. Prima timing, hoop gezien en ervaren.

Tot slot

Kortom, Thailand ervaren als een mooi land waar het makkelijk is om te reizen, goed georganiseerd, vriendelijke mensen, goed eten, goedkoop, diversiteit aanbod van hotels en excursies. Ik kan niet anders zeggen dan een geweldige reis! Goed verzorgd weer door Travel Trend i.s.m. jullie lokale agent. Hopelijk kom ik volgend jaar weer bij jullie terug!! 

Met vriendelijke groet,

Annemiek Peeters (Reisbureau Travel Slide)

 

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text