vanaf € 43,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Adelaide City Tour

halve dag excursie vanuit Adelaide

Tijdens deze ochtend excursie ziet u de hoogtepunten van de groene stad Adelaide. Zo bezoekt u het hart van de stad Victoria Square, Chinatown, de boulevard van King William Street, de groene parken, het Parliament House, de State Library en de oudste kerk van Adelaide: Trinity Church. U proeft chocola bij Haigh’s Chocolates en geniet van het geweldige uitzicht bij Montefiore Hill.

Barossa Valley

dagexcursie vanuit Adelaide

U bezoekt het wijngebied Barossa Valley. De eerste wijnproeverij is bij Seppeltsfield Estate. Bij Wolf Blass krijgt u een rondleiding en ziet hoe wijn wordt gemaakt. Een wijnproeverij staat ook op het programma bij Penfolds evenals de lunch. Via de Adelaide Hills rijdt u naar Hahndorf, een sfeervol plaatsje met pittoreske huizen en winkels.

Kangaroo Island

dagexcursie vanuit Adelaide

Vanuit Adelaide rijdt u per bus naar de haven, vanwaar de ferry naar Kangaroo Island vertrekt. Het eiland heeft een prachige natuur. U ziet hier de zeehondenkolonie op het strand van Seal Bay, koala’s in Hanson Bay Sanctuary, Flinders Chase National Park en de Remarkable Rocks en Admiral’s Arch.

South West

dagexcursie vanuit Perth

Het zuidwesten van Australië is een heuvelachtige regio met bossen, wijngaarden, pittoreske plaatsjes, grotten en een prachtige kustlijn. U stopt bij de Busselton Jetty en Margaret River, waar u wijn kunt proeven bij een wijnboerderij en de Margaret River Brewery bezoekt. Een gids begeleidt u door de Mammoth Cave en u ziet Boranup Forest en de Cape Leeuwin vuurtoren bij Augusta.

Pinnacles, Koala’s & Dunes

dagexcursie vanuit Perth

In Caversham Wildlife Park, in het noorden van Perth, ziet u koala’s en kunt u kangoeroes voeren. U luncht in het vissersplaatsje Cervantes, waar u tevens meer te weten komt over de kreeftindustrie. In Nambung National Park wandelt u langs de bekende Pinnacles, duizenden kalkstenen pilaren. Tenslotte rijdt u naar Lancelin en  maakt u een enerverende 4WD tour door de zandduinen en kunt u sandboarden.

Perth, Fremantle & Swan River Cruise

halve dag excursie vanuit Perth

De eerste stop van vandaag is bij Kings Park Botanic Gardens. U heeft hier een mooi uitzicht op de skyline van Perth en de Swan River. U ziet o.a. de WACA, Bell Tower, Perth Town Hall en St. Georges Terrace. Vervolgens rijdt u langs de kust en maakt een stop bij het bekende Cottesloe Beach. De havenstad Fremantle is gelegen ten zuiden van Perth, aan de mond van de Swan River. Vanuit Fremantle vaart u over de Swan River terug naar Fremantle.

Cape Leveque Adventure

dagexcursie vanuit Broome

Cape Leveque ligt op het Dampier Peninsula, een gebied met prachtige, pure stranden en vele Aboriginal dorpjes. Tijdens een bezoek aan deze dorpjes maakt u kennis met de Aboriginal levensstijl. Tevens heeft u tijd om te snorkelen of te relaxen op het strand. Bij One Arm Point heeft u een schitterend uitzicht op de Buccaneer eilandengroep.

Kimberley Introduction

dagexcursie vanuit Broome

Op weg naar de ruige Kimberley ziet u de ‘Boab Prison Tree’. Vervolgens rijdt u over de Gibb River Road naar Windjana Gorge, een prachtige oase. U gaat hier op zoek naar krokodillen en vele vogels. Bij Tunnel Creek wandelt u door het 750 meter lange grottenstelsel, een indrukwekkende ervaring. Er is ook gelegenheid om te zwemmen. Tenslotte ziet u de ruïnes van een van de eerste nederzettingen in dit gebied.

Broome City Tour & Sunset Camel Ride

halve dagexcursie vanuit Broome

In Chinatown bezoekt u een parelwinkeltje. In Old Broome ziet u de oude Pearling Master huizen. Bij Town Beach leert u meer over de One Day War en proeft bier bij Matso’s Broome Brewery. Ook bezoekt u het Japanse kerkhof, de Broome Port en Broome Race Course. Aan het einde van de dag rijdt u naar Cable Beach voor een mooie kamelentocht tijdens de zonsondergang.