vanaf € 29,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Sydney Citytour (& Cruise)

halve dagexcursie

Met deze excursie weet u zeker dat u niets van Sydney mist. Leer meer over de koloniale geschiedenis, aanschouw de indrukwekkende architectuur en zoveel meer wat deze snelle stad te bieden heeft. Op het programma van de stadstour staat onder andere een bezoek aan de historische wijk The Rocks, vanuit hier is Sydney uitgegroeid tot de stad van vandaag. Bekijk de mooie bouwstijl van St. Mary’s Cathedral, Sydney Town Hall en Sydney Tower. De iconen van Sydney zijn de Harbour Bridge en het Opera House. U maakt een stop bij Mrs. Macquarie’s Chair om deze highlights perfect op de foto te kunnen zetten. Een stop bij het bekende Bondi Beach mag niet ontbreken bij een bezoek aan Sydney. Bekijk de groene kant van de stad in Hyde Park en in de Royal Botanic Gardens. Maak een stop in de hippe wijk Paddington. Aansluitend vaart u tijdens een lunchcruise door de haven en langs Harbour Bridge en het Opera House.

U heeft ook de mogelijkheid om alleen de stadstour te maken, zonder de lunchcruise.

Harbour Story Cruise

excursie

De Harbour Story Cruise is een ideale manier om op ontspannende wijze Sydney te ontdekken. U stapt aan boord en kunt lekker achterover zitten. De boottocht duurt ongeveer twee uur. Onderweg hoort u boeiende verhalen en leuke feitjes over deze prachtige stad.  De route kan variëren, de kaptein kijkt wat er op die dag gebeurt in de bruisende haven van Sydney. Uiteraard ontbreekt een tocht langs de befaamde Harbour Bridge en het Opera House niet. Houd de camera maar gereed! Aanschouw de prachtige Royal Botanic Gardens en de paleisachtige huizen aan de waterkant. 

Classic Bicycle Tour

halve dagexcursie

Bent u graag actief bezig? Ga dan op een unieke manier de stad Sydney ontdekken. U stapt op de fiets en begint met de tocht onder begeleiding van een ervaren gids. Zoals de naam het al zegt, u gaat de echte klassiekers bezoeken. U fietst een makkelijke route onder andere langs de haven, de beroemde Harbour Bridge, Opera House en de Royal Botanic Gardens. Halverwege stopt u voor een drankje in een lokale pub en kunt u even tot rust komen.

Sydney Bridge Climb

excursie

Een avontuurlijke excursie naar de top van Harbour Bridge! Onder begeleiding van een gids loopt u via loopbruggen en ladders en over de boog van de brug naar boven. Op de top heeft u een 360º uitzicht over Sydney. Veiligheid staat voorop; u bent de gehele route gezekerd. U heeft de keuze uit diverse beklimmingen. Zo kunt u ervoor kiezen om de klim overdag te maken, tijdens zonsondergang of in de avond. Elk tijdstip heeft zijn eigen charme! De gids vertelt u leuke verhalen en u komt meer te weten over de geschiedenis van de brug.

Blue Mountains

dagexcursie vanuit Sydney

Deze excursie is een mooie combinatie van het stadsleven en natuurschoon. U begint vandaag in de ‘Sydney Business District’ en rijdt over de Anzac Bridge om vervolgens een kijkje te nemen bij de vismarkt van Sydney. Dan begint u aan de route naar de Blue Mountains dat bekend staat om de prachtige natuur met rotsformaties. U ziet Wentworth Falls en maakt stops bij diverse uitzichtpunten waaronder Echo Point met de bekende Three Sisters. De Scenic World Ultimate Pass is inbegrepen. Hiermee kunt u ritjes maken in de spectaculaire Scenic Skyway, de kabelbaan of de trein. U bezoekt Featherdale Wildlife Park en maakt een cruise naar de haven van Sydney. Hier ziet u de iconische Harbour Bridge, de paleisachtige huizen aan de waterkant en ontdekt waarom de haven van Sydney zo beroemd is. U kijkt uw ogen uit. Maximaal 16 personen.