vanaf € 29,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Sydney Citytour (& Cruise)

halve dagexcursie

Sydney is prachtig gelegen aan de haven. U maakt een stadstour en ziet u o.a. de historische wijk The Rocks, Hyde Park, Bondi Beach en Kings Cross, Double Bay, trendy Paddington en de Royal Botanic Gardens. Aansluitend vaart u tijdens een lunchcruise door de haven en langs o.a. Harbour Bridge en het Opera House.

Harbour Story Cruise

excursie

U maakt een cruise door de haven van Sydney en ziet o.a. Harbour Bridge en het Opera House. Onderweg hoort u boeiende verhalen over de stad.

Classic Bicycle Tour

halve dagexcursie

Een unieke manier om deze stad te ontdekken; op de fiets met een ervaren gids! U fietst in Sydney langs o.a. het Opera House, Harbour Bridge en de Royal Botanic Gardens. Halverwege stopt u voor een drankje in een lokale pub.

Sydney Bridge Climb

excursie

Een avontuurlijke excursie naar de top van Harbour Bridge! Onder begeleiding van een gids loopt u via loopbruggen en ladders en over de boog van de brug naar boven. Op de top heeft u een 360º uitzicht over Sydney. Veiligheid staat voorop; u bent de gehele route gezekerd. U heeft de keuze uit diverse beklimmingen.

Blue Mountains

dagexcursie vanuit Sydney

De Blue Mountains staan bekend om de prachtige natuur met rotsformaties. U ziet Wentworth Falls en maakt stops bij diverse uitzichtpunten waaronder Echo Point met de bekende Three Sisters. De Scenic World Ultimate Pass is inbegrepen. Hiermee kunt u ritjes maken in de spectaculaire Scenic Skyway, de kabelbaan of de trein. U bezoekt Featherdale Wildlife Park en maakt een cruise naar de haven van Sydney. Maximaal 16 personen.