Ontdek de magie van Peru

Peru is een land van culturele rijkdom, natuurlijke schoonheid en een gerenommeerde keuken. Het is een fascinerende reisbestemming, van het iconische Machu Picchu tot het ongerepte Amazone-regenwoud. Duik met Travel Trend en PROMPERU mee in de cultuur, afwisselende natuur en culinaire hoogstandjes van Peru tijdens een virtuele studiereis. Laat je inspireren door lokale sprekers die jou laten kennismaken met hun geliefde Peru, elk vanuit hun eigen expertise. De thema’s die voorbij zullen komen zijn cultuur, natuur en gastronomie.

 

Datum en tijd

28 mei 2024 om 15:00 uur
Online via Microsoft Teams

De link naar de webinar ontvang je na je aanmelding, of uiterlijk circa 1 week voor het webinar.

 

Meld je nu aan

Nieuwsgierig geworden?  Klik hier om je aan te melden.

 

   

 

Maak kennis met de sprekers


PROMPERU

Gycs Gordon – Director PROMPERU Benelux
Het officiële toeristenbureau van Peru, PROMPERU, richt zich op het onder de aandacht brengen van de schoonheid van Peru en het wereldwijd promoten van Peruaanse producten. Hun strategisch gelegen kantoor is gevestigd in Rotterdam. Gycs Gordon, Director van PROMPERU Benelux, heet jou welkom bij aanvang van de virtuele reis door Peru.

 

Museo Larco
Samantha Encalada – Institutional Relations
De reis begint in Lima, waar Samantha Encalada namens Museo Larco de deuren opent en jou meeneemt voor een kennismaking met de Peruaanse cultuur. Het Larco museum is opgericht in 1926 en nodigt bezoekers uit om meer dan 5.000 jaar oude Peruaanse geschiedenis te verkennen. Artefacten uit het Museo Larco zijn tentoongesteld in de meest prestigieuze musea ter wereld en worden wereldwijd beschouwd als iconen van de precolumbiaanse kunst.

 

Casa Andina
Deyfret Chavez – Key Account Manager
Casa Andina, opgericht in 2003, is uitgegroeid tot de belangrijkste nationale hotelketen van Peru. Met een portfolio van 43 hotels, verdeeld onder 4 merken, is Casa Andina zowel vertegenwoordigd op de populaire toeristische bestemmingen, als bestemmingen buiten de gebaande paden. Deyfret Chavez neemt ons onder andere mee naar een paar van de mooiste natuurbestemmingen van Peru. 

 

Exquisito Peru
Emilie Couillard – Co-Founder
Exquisito Peru specialiseert zich in meeslepende foodtours en culinaire ervaringen met als doel een positieve footprint achter te laten op zowel de gasten, als het land zelf. Om dit doel te bereiken combineren ze lekker eten met interessante bezienswaardigheden, fascineren verhalen en kunst. Met de ontwikkeling van hun eigen fairtrade winkel, initiatieven op het gebied van agrotoerisme en partnerschappen met kleine lokale bedrijven proberen zij sociale bewustwording te creëren die bijdraagt aan duurzaam toerisme.

 

 

Meld je nu aan

Heb je je nog niet aangemeld?

Meld je dan alsnog aan via deze link.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text