BESTEMMINGEN

Abu Dhabi (4)
Argentinië (8)
Australië (11)
Bahama's (2)
Bali (4)
Barbados (1)
Bolivia (2)
Botswana (2)
Brazilië (2)
Cambodja (2)
Canada (13)
Chili (10)
Colombia (3)
Costa Rica (3)
Cuba (2)
Dubai (3)
Ecuador (6)
Florida (5)
Hawaii (3)
Hongkong (1)
India (2)
Indonesië (7)
Japan (3)
Java (1)
Kenia (1)
Malediven (3)
Maleisië (3)
Mauritius (1)
Mexico (1)
Myanmar (3)
Namibië (5)
Nieuw-Zeeland (7)
Oeganda (1)
Oman (4)
Peru (4)
Rwanda (2)
Seychellen (1)
Sri Lanka (4)
St. Lucia (1)
Sumatra (2)
Suriname (3)
Taiwan (2)
Tanzania & Zanzibar (1)
Thailand (4)
USA (18)
Vietnam (4)
Zimbabwe (2)
Zuid-Afrika (11)
Een review uit Peru

Kleurrijk Zuid-Amerika

Rinus en Marijke van Keulen over een reis in Peru op 25 april 2013

Geboekt bij reisbureau van Oeveren in Zierikzee

Toen mijn man met pensioen ging, wilden wij zo snel mogelijk een mooie reis boeken. Ons idee was om zoveel mogelijk landen te zien in één reis. Met ons reisbureau bespraken we de landen op ons wensenlijstje en de mogelijkheden om die te combineren. Zo kwamen we uit bij Travel Trend, de reisorganisatie die maatwerk in verre reizen biedt.

Rondreis South American Highlights

Wij hadden snel beslist het werd de South American Highlights. Dit is een rondreis van 24 dagen door Peru, Bolivia, Chili, Argentinië en Brazilië. Wij boekten er een verlenging van acht rustdagen bij in Búzios (Brazilië) om bij te komen van alle indrukken van de reis.

‘Wanneer gaat het verkeerd?’

In mei 2012 vertrokken we naar Peru, het eerste land van onze reis. Bij aankomst in Lima werden wij hartelijk ontvangen door een reisleider en een privé-chauffeur, die ons tijdens ons bezoek begeleidden. Zo is het de gehele reis door gegaan, in elk land werden wij door vriendelijke en professionele mensen vergezeld. Wij dachten weleens ‘wanneer gaat het verkeerd?’. Met zo’n ingewikkelde reis door vijf verschillende landen kan best eens iets misgaan. Maar dit is niet voorgekomen. Alles was tot in de perfectie geregeld: de hotels, het vervoer van en naar de luchthavens, excursies, transport van auto, trein, boot en bus. We werden als een koninklijk paar behandeld en begeleid door privé-chauffeurs en privé -gidsen. In ieder land ontvingen wij een duidelijk en uitgebreid reisschema. 

Ik wil het niet te langdradig maken om de gehele reis te beschrijven. Die staat in de Midden- & Zuid-Amerika brochure van Travel Trend. En op de website natuurlijk.

Een werkelijke droomreis om nooit te vergeten!

Met hartelijk dank voor deze mooie reis aan alle partners van Travel Trend in Zuid-Amerika, Martine Wakkee en Martine Heijboer van ons reisbureau van Oeveren, en Travel Trend.

Vriendelijke groeten,  

Rinus en Marijke van Keulen