Discoverer 4 (ZA)

  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € 70,- per dag

In het kort

Voor huren die vallen in de periode 10 mei - 31 augustus 2019 ontvangt u 10% korting op het tarief op basis van de standaard-verzekering. Alleen geldig indien de camper wordt opgehaald/ingeleverd in Johannesburg of Kaapstad. Minimum huurperiode is 5 dagen.
Moderne vierpersoonscamper
Campers met automatische versnelling te huur voor een toeslag van € 6 per dag

Bobo campers

Bobo Campers is het grootste camperverhuurbedrijf van Afrika, met verhuurstations in Zuid-Afrika en Namibië. Bobo Campers biedt twee types campers en een avontuurlijk 4WD voertuig. De campers zijn praktisch ingericht, goed onderhouden en aantrekkelijk geprijsd. Bovendien biedt Bobo een persoonlijke service met 24 uur per dag bereikbaarheid.

 

Verhuurstations

Bobo Campers heeft verhuurstations in Johannesburg, Kaapstad en Windhoek. Tegen betaling van een toeslag is de camper ook op andere locaties op te halen en in te leveren.

 

Interieur campers

Alle campers hebben een radio/cd, ABS, kluisje, kampeertafel en stoelen, beddegoed, handdoeken en keukenuitrusting. Extra bij te huren: GPS, barbecue, extra handdoeken, beddegoed en kinderzitjes voor kinderen t/m 2 jaar. Bij de Discoverer 4 en 6 is het woongedeelte vanuit de bestuurderscabine te bereiken. De 4WD heeft twee reservebanden.

 

Discoverer 4

Deze moderne camper is geschikt voor vier personen. Het keukentje heeft een 80 liter koelkast, magnetron en kookplaat. Tegen betaling van een toeslag van € 6 per dag kunt u de camper met automatische versnelling huren. Maximaal 2 baby- of kinderzitjes voor kinderen tot 6 maanden, van 6 maanden tot 3 jaar en van 3 jaar en ouder. Afmeting bed voor: 1.25m bij 2m en bed achter 1.30m bij 2m.

 

Bekijk overzicht Bobo Campers Zuid-Afrika & Namibië: Vlootoverzicht Bobo Campers

 

vanaf € 70,- per dag
Dag-/nachtindeling