SUV Compact – Sangyong Korando

vanaf € 32,- per dag

ADOBE RENT A CAR

Het gerenommeerde autoverhuurbedrijf Adobe Rent A Car beschikt over een uitgebreid netwerk van verhuurstations in Costa Rica. Adobe Rent A Car biedt een ruime keuze aan uitstekende huurauto’s. Bovendien biedt Adobe Rent A Car op alle locaties in Costa Rica de mogelijkheid om een navigatiesysteem te huren.

 

Verzekering

Voor het verzekeren van de auto kunt u kiezen uit verschillende opties. De basisverzekering is de LDW-verzekering en deze is standaard inbegrepen in de autohuur. De verplichte PLI- verzekering dekt de financiële aansprakelijkheid bij schade aan de huurauto, USD 20.000 bij schade aan bezittingen van derden en USD 100.000 bij persoonlijke schade aan derden of bij overlijden van derden. Een eigen risico van USD 1.000 voor schade aan de huurauto en een eigen risico van USD 1.000 voor diefstal blijft van toepassing. Deze verzekering kunt u uitbreiden met de SPP-dekking (Supplemental Protection Plan). In dit geval wordt het eigen risico afgekocht en wordt schade veroorzaakt door vandalisme en schade aan ruiten en banden gedekt. Tevens dekt deze verzekering USD 5.000.000 bij persoonlijke schade aan derden of bij overlijden van derden en is hulpverlening onderweg inbegrepen.

 

Uitrusting auto’s

Alle auto's zijn uitgerust met airco, radio/cd, stuurbekrachtiging en airbags.

 

GPS

GPS-navigatiesysteem is inbegrepen bij de autoverhuur. Speciaal voor noodgevallen heeft Adobe Rent A Car een telefoonnummer ter beschikking, dat 24 uur per dag bereikbaar is.

 

Verschillen Adobe auto's Costa Rica

Type Code Merk & type* Deuren Zitplaatsen Koffers Automaat ABS
SUV Compact (4WD) L Sangyong Korando 4 4 3k nee ja
SUV Intermediate (4WD) D Hyundai Tucson Automatic 4 4 4k ja ja
SUV Standard (4WD) H Hyundai Santa Fé 4 5 5k ja ja
SUV Full Size (4WD) G Mitsubishu Montero Sport 4 5 5k ja ja
SUV Premium AT (4WD) I Ford Explorer 4 7 6k ja ja
    * = of vergelijkbaar          
vanaf € 32,- per dag