SUV Compact – Sangyong Korando

vanaf € 33,- per dag

ADOBE RENT A CAR

Het gerenommeerde autoverhuurbedrijf Adobe Rent A Car beschikt over een uitgebreid netwerk van verhuurstations in Costa Rica. Adobe Rent A Car biedt een ruime keuze aan uitstekende huurauto’s. Bovendien biedt Adobe Rent A Car op alle locaties in Costa Rica de mogelijkheid om een navigatiesysteem te huren.

 

Verzekering

Voor het verzekeren van de auto kunt u kiezen uit verschillende opties. De LDW-verzekering is inbegrepen in de huurprijs t/m 15 december 2019. Vanaf 16 december 2019 kunt u deze verzekering optioneel bij boeken. De LDW-verzekering dekt de financiële aansprakelijkheid bij schade aan de huurauto en bij gedeeltelijke of totale diefstal van de huurauto. Er geldt een eigen risico van USD 1.000 voor schade aan de huurauto en een eigen risico van USD 1.000 voor gedeeltelijke of totale diefstal. Schade veroorzaakt door vandalisme en hulpverlening onderweg is bij deze verzekering niet inbegrepen. Een PLI-verzekering is niet inbegrepen. Deze verplichte basisverzekering dekt de financiële aansprakelijkheid van USD 20.000 bij schade aan bezittingen van derden en USD 100.000 bij persoonlijke schade aan derden of bij overlijden van derden. U kunt de verplichte PLI-verzekering uitbreiden met SPP-dekking (Supplemental Protection Plan). De dekking bij schade aan bezittingen van derden wordt verhoogd naar USD 100.000. De dekking bij persoonlijke schade aan derden of bij overlijden van derden wordt verhoogd naar USD 5.000.000. Tevens wordt het eigen risico afgekocht en wordt schade veroorzaakt door vandalisme en schade aan ruiten en banden gedekt. 

 

Uitrusting auto’s

Alle auto's zijn uitgerust met airco, radio/cd, stuurbekrachtiging en airbags.

 

GPS

GPS-navigatiesysteem is inbegrepen bij de autoverhuur. Speciaal voor noodgevallen heeft Adobe Rent A Car een telefoonnummer ter beschikking, dat 24 uur per dag bereikbaar is.

 

Verschillen Adobe auto's Costa Rica

Type Code Merk & type* Deuren Zitplaatsen Koffers Automaat ABS
SUV Compact (4WD) L Sangyong Korando 4 4 3k nee ja
SUV Intermediate (4WD) D Hyundai Tucson Automatic 4 4 4k ja ja
SUV Standard (4WD) H Hyundai Santa Fé 4 5 5k ja ja
SUV Full Size (4WD) G Mitsubishu Montero Sport 4 5 5k ja ja
SUV Premium AT (4WD) I Ford Explorer 4 7 6k ja ja
    * = of vergelijkbaar          
vanaf € 33,- per dag