4WD Trax (ZA)

  • Lengte 5.20 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Kookstel
  • Koelkast
vanaf € 54,- per dag

In het kort

Tweepersoons 4WD camper
Het voertuig heeft een buitenkeukentje en handdouche
GPS te huur

 

BRITZ

BRITZ beschikt over een ruim aanbod aan 4WD auto’s met kampeeruitrusting. Er zijn verhuurstations in Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Op deze pagina geven wij u een indruk van de 4WD-typen en een aantal faciliteiten. Meer informatie over uitrusting en voorwaarden vindt u in de prijzenbijlage.

 

Verhuurstations

BRITZ heeft verhuurstations in Johannesburg, Kaapstad, Windhoek en Maun. Tevens kunt u de 4WD camper ophalen/inleveren in Durban, Port Elizabeth, East London, George, Kasane, Gaborone, Swakopmund, Walvisbay, Livingstone, Victoria Falls, Harare, Maputo en Vilanculos. Hiervoor worden extra kosten doorbelast, die op aanvraag verkrijgbaar zijn. 

 

Interieur 4WD campers

Alle 4WD campers hebben 5 versnellingen (handschakeling) en een radio/cd. Elke 4WD is standaard uitgerust met een eerste hulp kit, brandblusser, volle watertank, luchtcompressor, koelkast en een volle gasfles. Daarnaast zijn aanwezig: picknicktafel en -stoelen, thee- en handdoeken, slaapzakken, kussens en kussenslopen, bekers, glazen, borden, schalen, pannen, voorraadbakjes, ketel, waterkoker, fles/blikopener, lucifers, snijplank, bestek, afwasborstel, emmer en stoffer en blik.

 

BRITZ 4WD Trax

Toyota of Nissan Trax. Geschikt voor 2 personen. In plaats van in een tent op het dak slaapt u in de Trax in een tweepersoonsbed in het voertuig. Inclusief 80 liter koelkast. Brandstofcapaciteit: 80 liter. Er is één reserveband en een twee watertanks en twee jerrycans van elk 20 liter in het voertuig. De Trax beschikt over een buitenkeukentje en een handdouche. Afmeting bed: 1.91m bij 1.42m. Binnenhoogte camper: 2.30m indien het dak omhoog staat. Alle genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Britz 4WD campers Zuidelijk Afrika: Vlootoverzicht Britz 4WD campers

 

 

vanaf € 54,- per dag
Dag-/nachtindeling