Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja

Vietnam maakte vroeger deel uit van de Franse koloniën, samen met Laos en Cambodja. Dat is tot op de dag van vandaag te zien aan de vele koloniale gebouwen in het land. Tegenwoordig is… Lees meer

12-daagse privé-rondreis

Vietnam from North to South

U reist langs de belangrijkste steden van Vietnam: Hanoi, Hué, Hoi An en Ho Chi Minh City. Er is geen vast programma. U kunt op eigen gelegenheid de steden ontdekken of optionele excursies bijboeken.

vanaf € 1588 p.p.

17-daagse privé-rondreis

Discover Cambodia

Rondreis inclusief Phnom Penh, Siem Reap, het tempelcomplex van Angkor Wat en de prachtige kustregio. Tevens ontdekt u het platteland tijdens een fietstocht en een rit per bromfiets.

vanaf € 2409 p.p.

20-daagse privé-rondreis

Highlights of Vietnam

Vietnam biedt een grote verscheidenheid van noord naar zuid. Prachtige natuurgebieden, vele lokale ambachten kenmerkend per regio en charmante steden als Hanoi en Hoi An.

vanaf € 2488 p.p.

18-daagse privé-rondreis

Treasures of Vietnam

Ontdek het vroegere Saigon, de vruchtbare Mekong Delta, onbekende hooglanden, traditionele bergvolkeren en de mysterieuze Halong Bay.

vanaf € 2611 p.p.
bestseller

16-daagse privé-rondreis

Discover Thailand, Laos & Cambodia

U ziet diverse hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja, maar ook minder bezochte bezienswaardigheden. U wordt omringd door indrukwekkende natuur en kunt ontspannen op paradijselijk Koh Chang.

vanaf € 2740 p.p.

18-daagse privé-rondreis

Best of Indochina

Zie het beste van Vietnam, Laos en Cambodja in één reis: herinneringen uit het verleden, indrukwekkende bouwwerken en schitterende natuur.

vanaf € 3093 p.p.
avatar
Reistip

Vietnam, Laos en Cambodja is een combinatie die alles biedt: tempels, rijstvelden, ruige berglandschappen, de Mekong-rivier, een indrukwekkende geschiedenis en vriendelijke bevolking. En het Angkor Wat tempelcomplex, het zevende wereldwonder. In Laos en Cambodja staat het toerisme nog in de kinderschoenen. De garantie voor een pure reiservaring.


- Reisspecialist Fieja de Haaij