Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis USA Noord, Midden, Oost & Zuid

New York, Washington D.C., Boston, Niagara Falls, Green Mountains, White Mountains...stuk voor stuk monumentale begrippen in het oosten van de Verenigde Staten. Elk met een eigen verhaal en charme. New York en het noordoosten… Lees meer

Autorondreis Amerika op maat

Stel zelf uw autorondreis USA samen

Stippel zelf uw autorondreis door de USA uit. Onze USA-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

11-daagse autorondreis

Colorful New England

Mooie rondreis door New England. Prachtig in de herfst, tijdens de 'Indian Summer'. Inclusief Boston, Cape Cod, Green en White Mountains. Ook mogelijk als busrondreis.

vanaf € 1344 p.p.

13-daagse autorondreis

Classic New England

Mooie rondreis door historisch New England. Inclusief Boston, Portland, de White en Green Mountains, Newport en Cape Cod. Deze route is het mooist in de herfst!

Nu vanaf € 1402 p.p.
bestseller

9- of 11-daagse treinrondreis

City Highlights by Train USA

Reis per trein van Washington D.C. naar Philadelphia en New York. Ook mogelijk als 11-daagse rondreis inclusief Boston. Naar keuze inclusief belevingspakket.

vanaf € 1408 p.p.
trein

13-daagse autorondreis

The Capital Region

Beleef de Amerikaanse geschiedenis in Philadelphia, Gettysburg en Williamsburg. Tevens kennismaking met de Amish cultuur, het strand van Virginia Beach en Shenandoah NP.

vanaf € 1450 p.p.

15-daagse autorondreis

Gone with the Wind

De 'Deep South' van de USA is bekend vanwege de gastvrijheid en de indrukwekkende muzikale historie. Rondreis inclusief Charleston, New Orleans, Memphis en Nashville. Ook als busrondreis.

vanaf € 1453 p.p.

12-daagse autorondreis

Eastern Discovery

Combinatie van New York, Boston, Washington D.C. en Philadelphia en de schilderachtige landschappen van New England. Inclusief Niagara Falls, Toronto en Amish Country. Ook als busrondreis.

vanaf € 1560 p.p.

12-daagse autorondreis

Best of Eastern USA & Canada

Mooie combinatiereis waarin u o.a. New York, Toronto, Boston, Washington D.C., Québec en Ottawa bezoekt. Verder ontdekt u de Amish cultuur en ziet u de Niagara Falls. Ook mogelijk per bus.

vanaf € 1602 p.p.

11-daagse combinatiereis

Combinatiereis New York & Bahama’s

Leuke City & Beach combinatie. Eerst vijf dagen bruisend New York, daarna ontspannen op het strand van de Bahama's. Ook mogelijk als combinatie Miami & Bahama's.

vanaf € 1655 p.p.

12-daagse combinatiereis

Combinatiereis New York & Los Angeles

Tijdens deze reis verblijft u in een comfortabel appartement in New York en Los Angeles. New York verkent u lopend of per metro of taxi. Wilt u iets meer van Californië zien? Huur dan een auto.

vanaf € 1675 p.p.
avatar
Reistip

Bent u van plan om tijdens de schoolvakantie met uw gezin naar de USA te reizen? Zorg dan dat u vroeg boekt. In de zomer gaan de Amerikanen zelf ook op reis in eigen land, dus de lodges en hotels zijn dan snel vol. Datzelfde geldt voor de kampeerplaatsen voor campers. Bij Travel Trend kunt u al vroeg boeken voor uw zomervakantie, meestal al vanaf november. Dan weet u zeker dat u op tijd bent!


- Reisspecialist Roel Belgers