Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Panama

Panama is vooral bekend om het ingenieuze Panamakanaal dat de Atlantische Oceaan met de Grote Oceaan verbindt. Panama heeft een kosmopolitische hoofdstad, prachtige stranden, kleurrijke koraalriffen, bergen, moerassen, tropisch regenwoud en maar liefst 14… Lees meer

13-daagse rondreis per (mini)bus/auto

Costa Rica & Panama Highlights

Tijdens deze combinatiereis ziet u zowel de hoogtepunten van Costa Rica als van Panama. Via Tortuguero NP en Puerto Viejo rijdt u naar Panama voor een bezoek aan Bocas del Toro, Boquete en Panama City.

vanaf € 2151 p.p.

16-daagse autorondreis

Exploring Panama & Costa Rica

Deze autorondreis combineert Panama met Costa Rica. Bezoek Panama City en rijdt in uw eigen tempo o.a. naar Boquete, het Las Cruces Biologisch Reservaat, Manuel Antonio en de Arenal vulkaan.

vanaf € 2476 p.p.

18-daagse autorondreis

Panama & Costa Rica Discovery

Ga op ontdekking in Panama & Costa Rica. Via Panama City rijdt u naar Volcán, Boquete en bezoekt u Bocas del Toro. Daarna steekt u de grens over naar o.a. Puerto Viejo, Turrialba en Manuel Antonio.

vanaf € 2520 p.p.
avatar
Reistip

Panama is een goede combinatie met het buurland Costa Rica. Vooral Panama City, het wereldberoemde Panama kanaal en de prachtige tropische eilandjes voor de kust vormen een goede aanvulling op de nationale parken van Costa Rica.


- Reisspecialist Esther de Munck