Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Mauritius

Het tropische eiland Mauritius ligt in de Indische Oceaan, zo’n 2.000 km ten oosten van het Afrikaanse continent. Mauritius beschikt over heerlijke stranden, een groen binnenland en veel uitstekende resorts. Mauritius is een heerlijke… Lees meer

9-daagse strandvakantie

Strandvakantie Mauritius

Een heerlijke strandvakantie op Mauritius, met verblijf in het hotel van uw keuze. Alle hotels liggen aan het strand en beschikken over prima faciliteiten. Inclusief vliegreis per KLM/Air Mauritius.

vanaf € 1525 p.p.

12-daagse rondreis

Réunion & Mauritius

Réunion is zeer geschikt voor een autorondreis. In het afwisselende landschap en gemoedelijke dorpjes kunt u prachtige wandelingen maken. Aansluitend is het genieten op de stranden van Mauritius.

vanaf € 2034 p.p.

10-daags City & Beach arrangement

Dubai & Mauritius

Combineer uw verblijf op Mauritius met een bezoek aan de fascinerende stad Dubai en maak van uw vakantie een unieke City & Beach reis.

vanaf € 2154 p.p.

15-daagse combinatiereis

Bush Discovery & Mauritius

Mooie safari & beach combinatie van de Panoramaroute, diverse safari's in het Kruger National Park en een strandverblijf op Mauritius, in het populaire Canonnier Beachcomber!

vanaf € 2425 p.p.
bestseller

18-daagse combinatiereis

Discover the Capes & Mauritius

Mooie autorondreis & beach combinatie van Kaapstad, het wijngebied en de Tuinroute en een strandverblijf op Mauritius, in het populaire Canonnier Beachcomber!

vanaf € 2709 p.p.
avatar
Reistip

Een van de spectaculairste eilandengroepen ter wereld is de Seychellen. Ook het kleine eiland Mauritius is een paradijs. Op beide bestemmingen zijn uitstekende resorts, die vaak zeer interessante aanbiedingen hebben voor huwelijksreizen. In veel hotels krijgt de bruid wel 50% korting! Een verblijf op Mauritius is ook een goede combinatie met een safari in Zuid-Afrika.


- Reisspecialist Sabine van den Berg