Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Kenia

Kenia is van oudsher dé safaribestemming van Afrika en doet deze naam nog steeds eer aan. U waant zich hier ook in deze tijd nog in de setting van de film Out of Africa,… Lees meer

9- of 15-daagse safari

Treasures of Kenya

Een prachtige reis per minibus of 4WD safarivoertuig. Naast de Masai Mara en Lake Nakuru bezoekt u ook minder bekende wildparken, zoals Sweetwaters Game Reserve en Samburu National Reserve.

vanaf € 2848 p.p.

15-daagse rondreis

Total Kenya Safari & Beach

Safari Kenia per minibus of 4WD, inclusief strandverlenging in Mombasa. Masai Mara National Reserve, Lake Nakuru, Amboseli en Tsavo National Park. Overnachtingen in lodges en tented camps.

vanaf € 3108 p.p.
bestseller

15-daagse privé-rondreis

Kids go Kenya

Privé-rondreis door Kenia voor gezinnen met kinderen. De lodges en camps zijn gericht op families en organiseren veel activiteiten voor kinderen. U reist per minibus of 4WD door de mooiste parken.

vanaf € 3646 p.p.
kids

14-daagse safari per 4WD

East Africa Explorer

Tijdens deze unieke safari per 4WD voertuig ziet u het beste van Kenia en Tanzania. Ervaar het pure Out of Africa gevoel! U bezoekt diverse nationale parken, waaronder de Serengeti en Masai Mara.

vanaf € 5074 p.p.
bestseller
avatar
Reistip

Ideaal van Kenia vind ik de mogelijkheden om safari en strand met elkaar te combineren. De stranden van Mombasa zijn heerlijk als afsluiting van uw reis. Mede vanwege de nabije ligging van Tsavo National Park, is een korte combinatie van safari en strand in Mombasa goed mogelijk. Een aanrader als u met kinderen op reis gaat!


- Reisspecialist Marleen Verweij