Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Indonesië: Sumatra, Java, Sulawesi & Papua

Indonesië is met ca. 14.000 eilanden de grootste eilandengroep ter wereld. Naast dichtbevolkte streken zoals op het eiland Java, kent Indonesië praktisch onbewoonde gebieden als Kalimantan en Papua. Houdt u van natuur? Dan wachten… Lees meer

16-daagse privé-rondreis

Java Bali Overland

Privé-rondreis met alle hoogtepunten van Java: Jakarta, Bandung, Yogyakarta, Borobudur en de Bromo vulkaan. Ontspan in sereen Ubud en relax aan het strand van Sanur, Bali. Inclusief vliegreis.

Nu vanaf € 1898 p.p.

17-daagse privé-rondreis

Sumatra Overland & Relaxing Bali

De vulkanen, ongerepte regenwouden, plantages, stranden en vele bijzondere diersoorten maken Sumatra een droombestemming voor natuurliefhebbers. Aansluitend relaxen op Bali.

vanaf € 2342 p.p.
avatar
Reistip

Regenwouden, vulkaanlandschappen, sawa’s, prachtige stranden en fascinerende culturen: Indonesië is veelzijdig. De eilanden zijn goed met elkaar te combineren. Veel Travel Trend-reizigers bezoeken Indonesië met een privé-chauffeur en gids. Een ideale manier van reizen, die bovendien goed betaalbaar is. Ook reizen op maat zijn populair; wij maken graag een offerte voor uw persoonlijke reisplan.


- Reisspecialist Sonja Vos