Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Indonesië: Bali, Lombok & Komodo

Indonesië is met ca. 14.000 eilanden de grootste eilandengroep ter wereld. Naast dichtbevolkte streken zoals op het eiland Java, kent Indonesië praktisch onbewoonde gebieden als Kalimantan en Papua. Houdt u van natuur? Dan wachten… Lees meer

7-daagse combinatiereis

Island Hopping Lombok & Gili Trawangan

Na de heftige aardbevingen verloopt het herstel voorspoedig en ontvangen de inwoners van Lombok en de Gili eilanden u weer met open armen. Uw komst wordt zeer gewaardeerd!

vanaf € 412 p.p.

9-daagse combinatiereis

Island Hopping Bali, Lombok & Gili Trawangan

Ontdek Indonesië tijdens een Island Hopping vakantie. Per ferry zijn Bali, Lombok en de Gili-eilanden makkelijk met elkaar te combineren. Een veelzijdige en ontspannen strandvakantie.

Nu vanaf € 686 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Treasures of Bali

Deze rondreis op Bali biedt unieke ervaringen zoals een kookworkshop, wandelen door de sawa's, dolfijnen spotten en relaxen op Nusa Lembongan. Verblijf in kleinschalige hotels met een mooie ligging.

Nu vanaf € 1792 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Java Bali Overland

Privé-rondreis met alle hoogtepunten van Java: Jakarta, Bandung, Yogyakarta, Borobudur en de Bromo vulkaan. Ontspan in sereen Ubud en relax aan het strand van Sanur, Bali. Inclusief vliegreis.

Nu vanaf € 1898 p.p.
avatar
Reistip

Regenwouden, vulkaanlandschappen, sawa’s, prachtige stranden en fascinerende culturen: Indonesië is veelzijdig. De eilanden zijn goed met elkaar te combineren. Veel Travel Trend-reizigers bezoeken Indonesië met een privé-chauffeur en gids. Een ideale manier van reizen, die bovendien goed betaalbaar is. Ook reizen op maat zijn populair; wij maken graag een offerte voor uw persoonlijke reisplan.


- Reisspecialist Sonja Vos