Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis India

India, het land van hindoeïsme en vele tempels is schitterend. Een rondreis door de prachtige landschappen zal een onwaarschijnlijke indruk op u maken. Ontdek de talloze forten en sprookjesachtige paleizen in de staat Rajasthan,… Lees meer

18-daagse privé-rondreis

Best of North India

Deze privé-rondreis door India prikkelt al uw zintuigen! Geniet van de kleuren en geuren. Reis van grote steden via de woestijn naar de bedevaartsplaats Varanasi. Inclusief Taj Mahal en Udaipur.

vanaf € 2130 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Discover South India

Tempels uit vervlogen tijden en een schitterend afwisselende natuur staan centraal in deze veelzijdige privé-rondreis door Zuid-India. Inclusief verblijf op een 'houseboat'.

vanaf € 2155 p.p.
avatar
Reistip

In India worden al je zintuigen geprikkeld. Wat een indrukken aan kleuren, geluiden, geuren, drukte, warmte! India is een heel interessant land, ik had vooraf niet gedacht dat het mij zo zou fascineren. Nu ik er zelf ben geweest, begrijp ik pas goed het enthousiasme van onze reizigers. De geschiedenis is heel rijk en de paleizen, forten en andere historische gebouwen zijn echt ontzettend mooi. Met de Taj Mahal als hoogtepunt.


- Reisspecialist Esther de Munck