Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Antarctica

Antarctica is het meest geïsoleerde gebied ter wereld. Het is een haast magisch gebied met indrukwekkende ijsbergen, gletsjers en ijskappen, die voor een schitterend kleurenspectrum zorgen. Het gebied is voor 98% permanent bedekt met… Lees meer

10- tot 12-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Antarctica & Zuidelijke Shetlandeilanden

U vaart met het m/v Ushuaia naar Antarctica en brengt tevens een bezoek aan de Zuidelijke Shetlandeilanden. Bewonder het prachtige ijslandschap en ga op zoek naar pinguïns. Boekbaar t/m maart 2020.

vanaf € 4970 p.p.

6-daagse fly/cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Antarctica Express fly/cruise-expeditie

Start in Ushuaia en vaar via de Drake Passage naar Antarctica. Vlieg terug naar Punta Arenas. Kies uit het m/v Ocean Nova, Hebridean Sky of Magellan Explorer. Boekbaar t/m januari 2020.

vanaf € 4970 p.p.

10- tot 14-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Classic Antarctica

Tijdens deze klassieke cruise-expeditie vaart u langs adembenemend ijslandschap en gaat u op zoek naar pinguïns en bijzondere vogels. Kies uit het m/v Hondius, Ortelius of Plancius. Boekbaar t/m maart 2020.

vanaf € 5850 p.p.

12-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Antarctica Basecamp

Het m/v Ortelius of Plancius is tijdens deze reis het basiskamp van waaruit u deelneemt aan activiteiten zoals (sneeuwschoen)wandelen, kajakken of kamperen onder de poolhemel. Boekbaar t/m maart 2020.

vanaf € 8100 p.p.

19- tot 23-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Antarctica, Zuid-Georgia & Falklandeilanden

Geniet op de Falklandeilanden van de enorme natuurpracht en wandel door kolonies koningspinguïns op Zuid-Georgia. Kies uit het m/v Hondius, Ortelius of Plancius. Boekbaar t/m februari 2020.

vanaf € 9800 p.p.

11-daagse cruise-expeditie In Search of the Emperor penguin

Antarctica & Weddellzee

Neem deel aan een echte poolexpeditie naar de beroemde kolonie keizerspinguïns in de Weddellzee. Uw expeditieschip, m/v Ortelius, is uitgerust met helikopters. Vertrek november 2019.

vanaf € 10650 p.p.

8-, of 10-daagse fly/cruise-expeditie vanuit Punta Arenas

Antarctica fly/cruise-expeditie

Reis per vliegtuig naar Antarctica en maak een cruise-expeditie langs spectaculaire ijsbergen. Kies uit het m/v Ocean Nova, Hebridean Sky of Magellan Explorer. Boekbaar t/m februari 2020.

vanaf € 11328 p.p.

20-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Classic Zuid-Georgia

U vaart met het m/v Ushuaia naar één van de laatste echte wildernissen op aarde. Geniet van de ruige schoonheid op Antarctica, Falklandeilanden en Zuid-Georgia. Vertrek januari 2020.

vanaf € 13172 p.p.
avatar
Reistip

De beste reistijd voor een expeditie-cruise naar Antarctica is november tot en met maart. Iedere periode kent unieke gebeurtenissen, van smeltend ijs tot het paringsseizoen en de geboorte van de jonge dieren. Er zijn veel schepen om uit te kiezen en als u de Drake Passage liever niet per schip wilt oversteken, is ook een korte vliegreis een optie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


- Reisspecialist Brenda Kant