Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Antarctica

Antarctica is het meest geïsoleerde gebied ter wereld. Het is een haast magisch gebied met indrukwekkende ijsbergen, gletsjers en ijskappen, die voor een schitterend kleurenspectrum zorgen. Het gebied is voor 98% permanent bedekt met… Lees meer

10-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Classic Antarctica per M/V Ushuaia

Cruise-expeditie naar de South Shetland eilanden en het Antarctisch Schiereiland, met onderweg interessante lezingen door ervaren natuurgidsen. U kunt deze cruise-expeditie al boeken t/m maart 2019.

vanaf € 4501 p.p.

20-daagse cruise-expeditie

Classic South Georgia per M/V Ushuaia

Cruise-expeditie naar de Falkland eilanden, Zuid-Georgia, Antarctisch Schiereiland & de South Shetland eilanden. Vertrek in oktober 2018.

vanaf € 8411 p.p.

8-daagse fly/cruise-expeditie vanuit Punta Arenas

Antarctica fly/cruise-expeditie

Reis per vliegtuig naar het Antarctisch Schiereiland en maak een cruise-expeditie op de M/V Ocean Nova of M/V Hebridean Sky, langs spectaculaire ijsbergen. U kunt deze reis al boeken tot maart 2019.

vanaf € 11182 p.p.

11-daagse cruise-expeditie In Search of the Emperor penguin

Weddell Zee & Antarctisch Schiereiland

Cruise-expeditie naar de Weddell Zee op de M/V Ortelius. Spot o.a. adélie- en keizerspinguïns, vele vogelsoorten en walvissen. U kunt deze cruise-expeditie al boeken t/m maart 2019.

vanaf € 11300 p.p.
avatar
Reistip

De beste reistijd voor een expeditie-cruise naar Antarctica is november tot en met maart. Iedere periode kent unieke gebeurtenissen, van smeltend ijs tot het paringsseizoen en de geboorte van de jonge dieren. Er zijn veel schepen om uit te kiezen en als u de Drake Passage liever niet per schip wilt oversteken, is ook een korte vliegreis een optie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


- Reisspecialist Brenda Kant