Motorhuur Eaglerider CA 2022 zomer

Periode01.04.22-31.10.22
 Grand Touring klasse (HD Electra Glide Ultra)Grand Touring klasse (HD Street Glide Touring), Sport Touring en Adventure Touring klasse Touring klasseClassic klasse3-Wheel klasse
Verhuurstation1-3 dagen4-6 dagen7-13 dagen14-20 dagen21+ dagen1-3 dagen4-6 dagen7-13 dagen14-20 dagen21+ dagen1-3 dagen4-6 dagen7-13 dagen14-20 dagen21+ dagen1-3 dagen4-6 dagen7-13 dagen14-20 dagen21+ dagen4-6 dagen¹
Vancouver, BC218207196185174196185174163153185174163153142174163153142131283
Prijzen in euro's per motor per dag.
Boekt u tegelijkertijd zes motoren of meer dan ontvangt u een korting op de dagtarieven (op aanvraag).
  
¹Prijzen overige reisduren 3-Wheel klasse op aanvraag.
  
Wat is inbegrepen?
• Alle lokale belastingen (lokale sales-tax, milieubelasting en Concession Recovery tax)
• Ongelimiteerd aantal mijlen
• Helm voor bestuurder + passagiers. Het wordt aangeraden een eigen helm te gebruiken.
• Zadeltassen of T-bag/Sissybar tas
• Ingebouwd GPS navigatiesysteem (alleen bij Grand Touring en Touring klasse motoren). Het is niet mogelijk om een GPS navigatiesysteem te boeken.
• Één van onderstaande motoren uit de door u gewenste klasse (u kunt tijdens reservering een 1e en 2e voorkeur opgeven voor een motorkeuze):
Grand Touring klasse
• Harley Davidson Electra Glide Ultra
• Harley Davidson Street Glide Touring (uitgerust met o.a. een comfortabeler zadel en hoger windscherm dan de Harley Davidson Street Glide uit de Touring klasse)
Touring klasse
• Harley Davidson Road Glide
• Harley Davidson Street Glide
Classic klasse
• Harley Davidson Heritage Softail Classic
• Harley Davidson Road King
Adventure Touring klasse
• Harley Davidson Pan America
  
Wat is niet inbegrepen?
• Hoogseizoenstoeslag (zie voorwaarden)
• Transfers (zie voorwaarden)
• Gegarandeerde motorkeuze: toeslag van € 112,- per motor per verhuur, waardoor het door u gekozen motortype wordt gegarandeerd (niet van toepassing op 3-Wheel klasse)
• Aanvullende verzekeringen
• Lokale belastingen (tax) over de ter plaatse te betalen extra’s.
  
VROEGBOEKKORTING
Eaglerider heeft regelmatig kortingen en aanbiedingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking.
  
VerhuurstationTaxHarley DavidsonBMW3-Wheel
Canada    
Vancouver, BC12, 00%x x
PrijsbepalingActuele huurdagen in het betreffende seizoen zijn bepalend voor het tarief. D.w.z. dat het exacte aantal dagen in het laagseizoen en het exacte aantal dagen in het hoogseizoen berekend worden. Huurprijzen worden per 24 uur berekend (bijv. zaterdag ophalen en zaterdag inleveren = 7 x 24 uur). Bij te laat inleveren wordt ter plaatse een boete geheven.
HoogseizoenstoeslagVoor huren die aanvangen in de periode 01.05.22-31.07.22 geldt voor de Grand Touring klasse en Touring klasse een toeslag van € 24, - op maandag t/m donderdag en € 62, - op vrijdag t/m zondag. Voor alle overige categorieën geldt in die periode een toeslag van € 24, - op de dagprijs. Voor huren die aanvangen in de periode 01.08.22-30.09.22 geldt voor de Grand Touring klasse en Touring klasse een toeslag van € 50, - op maandag t/m donderdag en € 88, - op vrijdag t/m zondag. Voor alle overige categorieën geldt in die periode een toeslag van € 50, - op de dagprijs.
Evenemententoeslag & Minimum huurperiodeMinimum huurperiode 1 dag. Uitzonderingen en toeslagen in onderstaande periodes:
 • Phoenix: 06.04.22-10.04.22, toeslag € 75, - per kalenderdag en minimum huur 3 dagen
 • Boston en Newark: 11.06.22-19.06.22, toeslag € 75, - per kalenderdag en minimum huur 3 dagen
 • Denver: 05.08.22-14.08.22, toeslag € 126, - per kalenderdag en minimum huur 5 dagen
 • Miami en Orlando: 13.10.22-16.10.22, toeslag € 75, - per kalenderdag en minimum huur 3 dagen.
RijbewijsGeldig Nederlands motorrijbewijs is verplicht. Daarnaast wordt een internationaal rijbewijs aanbevolen.
BestuurderMinimum leeftijd om een motor te huren/besturen is 21 jaar. Passagier is gratis zolang deze niet zelf rijdt. Medebestuurders zijn alleen toegestaan in combinatie met de VIP-Zero-verzekering. Zonder deze verzekering mogen passagiers niet zelf rijden.
VerhuurstationsUSA: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Maui, Miami, New Orleans, Newark (New York), Orlando, Phoenix, Portland, Salt Lake City, San Diego, San Francisco, Seattle, Washington D.C.. Meer verhuurstations op aanvraag.
 Canada: Vancouver.
OpeningstijdenDe meeste verhuurstations zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.00 t/m 17.00 uur. Afwijkende openingstijden op aanvraag.
 Alle verhuurstations zijn gesloten op openbare feestdagen: 17 april, 30 mei, 4 juli en 5 september.
Ophalen van de motorKomend vanuit Europa is het sterk aan te raden om voorafgaand aan het ophalen van de motor minimaal 1 hotelovernachting te boeken. Travel Trend kan dit verzorgen. Ophalen dient te geschieden op het verhuurstation van uw keuze binnen de genoemde openingstijden. Ophalen na 16.30 uur is niet toegestaan. Bij ontvangst van de motor krijgt u instructie en uitleg. U dient zelf ‘s ochtends telefonisch contact op te nemen met het verhuurstation om de ophaaltijd van uw motor af te stemmen. Kom nooit onaangekondigd op een verhuurstation.
TransferTransfers van uw hotel naar het verhuurstation v.v. zijn niet inbegrepen.
Verzekeringen/eigen risico/borgDe verhuurmaatschappij heeft een aansprakelijkheidsdekking tot een maximum van USD/CAD 5.000.000. In het tarief van de motorhuur is slechts een basis verzekering inbegrepen. In geval van diefstal of schade betaalt u de volledige kosten. In geval van mechanische problemen met een reparatieduur van meer dan 12 uur ontvangt u restitutie van de (gedeeltelijke) daghuur. Kosten in geval van lekke banden worden niet vergoed. De borg bedraagt USD/CAD 5000.
 Wij raden u aan een aanvullende verzekering af te sluiten. U kunt ter plaatse twee aanvullende verzekeringen afsluiten.
 De VIP-verzekering is USD/CAD 25 per dag (exclusief lokale belastingen). Uw eigen risico bij schade buiten uw schuld en met in achtneming van de contractvoorwaarden en -restricties bedraagt USD/CAD 2000 per gebeurtenis. Uw eigen risico bij diefstal bedraagt USD/CAD 5000 per gebeurtenis. In geval van mechanische problemen waarbij de reparatieduur meer dan 12 uur is, ontvangt u max. USD/CAD 35 per dag voor een vervangende huur alsmede restitutie van de daghuur. Kosten in geval van lekke banden worden niet vergoed. Medebestuurders zijn niet toegestaan. De borg wordt verlaagd naar USD/CAD 750.
 De VIP-Zero-verzekering is USD/CAD 35 per dag (exclusief lokale belastingen). Uw eigen risico bij schade buiten uw schuld en met in achtneming van de contractvoorwaarden en -restricties wordt hiermee volledig afgekocht. Uw eigen risico bij diefstal wordt hiermee verlaagd naar USD/CAD 1000 per gebeurtenis. In geval van mechanische problemen waarbij de reparatieduur meer dan 12 uur is, ontvangt u max. USD/CAD 100 per dag voor een vervangende huur alsmede restitutie van de daghuur. Kosten in geval van lekke banden worden vergoed, sleepkosten worden vergoed tot USD/CAD 100 per gebeurtenis. Medebestuurders zijn gratis toegestaan. De borg wordt verlaagd naar USD/CAD 100.
 Bij het rijden onder invloed van drugs en/of alcohol kunt u geen aanspraak maken op uw verzekeringen. In geval van een ongeval dient het ophaalstation te worden ingelicht, tevens dient er een politierapport te worden opgemaakt. Gebeurt dit niet, dan zal de schade worden beschouwd als die van de huurder.
Lokale belastingenLokale sales-tax, milieubelasting (6.5%) en eventuele Concession Recovery tax (10%) zjin reeds inbegrepen in de prijs. Over eventuele ter plaatse te betalen bedragen wordt ca. 6.5% milieubelasting en sales-tax geheven. Voor huidige percentages sales-tax zie lokatie overzicht.
One-way huurHet is mogelijk om de motor in te leveren op een ander verhuurstation dan waar deze wordt opgehaald. Dit noemt men een ‘one-way’ huur. Dit dient reeds bij reservering opgegeven te worden, waarbij dan tevens de hiervoor geldende toeslag wordt meegedeeld. De kosten voor one-way huur vinden plaats op basis van de afstand tussen ophaal- en inlever verhuurstation:
 • 0-150 mijl: USD 175 per motor
 • 151-500 mijl: USD 275 per motor
 • 501-750 mijl: USD 325 per motor
 • 751-1000 mijl: USD 425 per motor
 • 1001-2500 mijl: USD 595 per motor
 • 2501+ mijl: USD 795 per motor.
 Geen one-way mogelijk tussen USA en Canada v.v. One-way tarieven voor 3-Wheel klasse op aanvraag. One-way huur is altijd op aanvraag en men dient ter plaatse belasting te betalen over de one-way toeslag.
Bijkomende kostenMits niet in de prijs inbegrepen ter plaatse te voldoen: evt. extra verzekeringen, lokale belastingen, brandstof, eventuele olie, drop-off kosten bij one-way huren. Bij ophalen van de motor ontvangt u een volle tank bezine. De motor dient tevens met een volle tank te worden ingeleverd. U heeft de keuze een Pre-Paid Fuel Option (prijs verschilt per verhuurstation en wordt ter plaatse doorgegeven) aan te schaffen waarmee u de motor met lege tank kunt inleveren (niet beschikbaar in Canada).
RestrictiesMotoren mogen binnen de Verenigde Staten en Canada gereden worden. Motoren mogen niet naar Mexico gereden worden. Rijden gedurende de maanden juni-augustus in Death Valley is op eigen risico. Het rijden op onverharde wegen, gravel wegen en stranden is niet toegestaan.
BorgZie Verzekeringen.
CreditcardHet gebruik van een creditcard is verplicht en dient op de naam van de huurder/hoofdbestuurder te staan. De borg wordt op uw creditcard gereserveerd, maar niet afgeschreven. Zorg voor voldoende limiet op uw creditcard.
Eagle PackEen Eagle Pack, bestaande uit een 54 liter draagbare T-bag, is te koop op een aantal verhuurstations voor € 164, -. De Eagle Pack dient bij reservering te worden bijgeboekt. U mag na afloop de tas houden.
Overige informatie• Eaglerider kan indien gewenst uw bagage en/of waardevolle spullen opslaan. Dit is echter op eigen risico.
 • Communicatie headsets zijn niet altijd beschikbaar. Dit dient ter plaatse geïnformeerd te worden, evenals de bijbehorende kosten.
Wijzigings-, annulerings- en reserveringsbepalingenDe wijzigingsbepalingen van Eaglerider: vanaf de tweede wijziging worden de wijzigingskosten verhoogd met € 30, - per wijziging. In geval van annulering zijn onze Algemene Voorwaarden (zie elders op deze website) van toepassing, tenzij door Eaglerider strengere voorwaarden worden gehanteerd. In dat geval zijn wij genoodzaakt de annuleringskosten van Eaglerider door te belasten. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. Indien alleen een motor wordt geboekt, wordt € 40, - administratiekosten in rekening gebracht. Restitutie op (gedeeltelijk) ongebruikte vouchers bij het niet ophalen of korter huren van de motor is niet mogelijk.
  
 Alle belastingen, voorwaarden en prijzen zijn gepubliceerd zoals dat ons bij het ter perse gaan van deze brochure bekend was. Eaglerider behoudt zich het recht voor tarieven en voorwaarden zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. U wordt derhalve verzocht zich bij het verhuurstation op de hoogte te laten stellen van de laatste verhuurvoorwaarden.