Groeps- en Incentivereizen

Bent u op zoek naar een speciale reis waarin uw eigen wensen centraal staan? Zoals een incentivereis om medewerkers te inspireren of de banden met zakenrelaties aan te halen? Of wilt u met vrienden, familie of vereniging een groepsreis maken? Neem dan contact op met de afdeling Groeps- en Incentivereizen van Travel Trend.

Voorstel op maat

Stuur een mail met bijzonderheden naar groeps-incentives@traveltrend.nl en ontvang een voorstel op maat. Of bel 010 289 19 00.

Waarom zijn wij de juiste partner?

  1. Travel Trend organiseert groeps- en incentivereizen voor kleine én grote groepen, van twintig tot tweehonderd personen. De begeleiding is in handen van eigen, zeer ervaren mensen. Maar het is ook mogelijk om eigen reisbegeleiders in te zetten.
  2. U kunt rekenen op deskundig advies, gestoeld op langjarige praktische kennis en persoonlijke reiservaring van onze medewerkers. Travel Trend verzorgt al ruim dertig jaar rondreizen naar alle continenten.
  3. Travel Trend werkt samen met gerenommeerde partners: aan de service en kwaliteit van zowel luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, lokale agenten als professionele gidsen worden hoge eisen gesteld.

Reizen ter inspiratie!

  • Bruidspaar geeft elkaar het ja-woord op Curaçao en heeft samen met familie en vrienden 9 onvergetelijke dagen.
  • Leden van een motorclub maken de reis van hun leven: 17 dagen op een Harley Davidson over Route 66.
  • Agrariërs bezoeken landbouwprojecten in Cuba, het land van oldtimers, sigaren en salsa.
  • 18 Leden van een dansschool scherpen hun tangotechniek aan tijdens een rondreis langs de milonga’s van Buenos Aires.
  • 50 Studenten grafische vormgeving maken een 5-daagse inspiratiereis naar New York.
  • 80 Vinologen bezoeken een congres in Kaapstad en maken een tintelende tour door het Kaaps wijngebied.
  • Tijdens een culinaire ontdekkingsreis door Thailand doen 12 chef-koks gepeperde ideeën op en komen daarna op adem aan de mooiste baai van Thailand.