10-daagse autorondreis

Bush Discovery

Combinatie van de Panoramaroute en Kruger National Park, waar u diverse safari's maakt. Ook mogelijk als 15-daagse reis, of inclusief een strandverblijf op Mauritius.

Rondreis
Per persoon vanaf 1293

Ook voor reizen ná bovenstaande data kunt u een offerte aanvragen. Ga voor boeking en informatie naar uw ANVR-Reisbureau.

Dag tot dag

Dag 1

Amsterdam – Johannesburg

Vandaag vliegt u naar Johannesburg, waar u in de avond aankomt. U verblijft in een hotel op de luchthaven.

Dag 2

Johannesburg – Magoebaskloof (385 km)

Transfer terug naar de luchthaven, waarna u uw auto ophaalt. U rijdt in noordelijke richting naar Limpopo en komt aan bij de schitterende omgeving van de Magoebaskloof bergpas. In dit bosrijke gebied kunt u verschillende wandelroutes volgen en diverse outdooractiviteiten ondernemen. Uw hotel biedt een prachtig uitzicht op de omringende bossen. (O)

Dag 3

Magoebaskloof – Phalaborwa (127 km)

Na het ontbijt verlaat u het mooie gebied van de Magoebaskloof en rijdt u naar Phalaborwa voor een safari avontuur. Vanuit de lodge vertrekt u aan het eind van de middag voor een avondsafari. Geniet van een drankje en snacks tijdens de zonsondergang. Onderweg terug naar de lodge gaat u op zoek naar dieren die u overdag niet ziet. Een bijzondere ervaring! Na afloop geniet u van een braai. U verblijft de komende twee nachten in dit gebied. (O,D)

Dag 4

Phalaborwa

Vroeg uit de veren voor een ochtendsafari. U rijdt onder leiding van een deskundige gids per Landrover door het bekendste wildpark van Zuid-Afrika, Kruger National Park en gaat op zoek naar het wild. Dit iconische Kruger National Park is met name bekend om de grote kuddes olifanten en buffels, de sabelantilope en de vele vogelsoorten. U maakt kennis met de schitterende flora en fauna. 's Middags kunt u relaxen bij het zwembad. (O)

Dag 5

Phalaborwa – Hazyview (167 km)

Vandaag volgt u de fameuze Panoramaroute. Dit is zeker een van de hoogtepunten van uw reis. We raden u aan stops te maken bij de Blyde River Canyon, de Bourke’s Luck Potholes en het uitzichtpunt God’s Window. U kunt lunchen in Pilgrim’s Rest, een voormalig goudzoekersdorpje uit de late 19e eeuw met leuke winkeltjes. (O)

Dag 6

Hazyview

Ook vandaag kunt u de omgeving van Hazyview ontdekken. Vanuit het hotel zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals paardrijden, u kunt een helikoptertour maken, een ballonsafari en een 4WD safari in het Kruger National Park. (O)

Dag 7

Hazyview – Kruger National Park (73 km)

Via de Paul Kruger Gate arriveert u in het zuidelijke deel van het Kruger National Park. Met uw eigen auto kunt u dit deel van het park doorkruisen, op zoek naar de ‘Big Five’ (olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard). Twee overnachtingen in een rest camp in het park. (O)

Dag 8

Kruger National Park

De gehele dag kunt u in uw eigen tempo op zoek gaan naar het wild. Wij raden u aan in ieder geval vroeg in de ochtend en aan het eind van de dag op pad te gaan; dan zijn de dieren namelijk het meest actief en heeft u dus de meeste kans ze in hun eigen leefomgeving te spotten.

Dag 9-10

Kruger National Park – Johannesburg (409 km) – Amsterdam

Vandaag heeft u een lange rit voor de boeg, dus op tijd vertrekken is een aanrader. U verlaat het Kruger National Park en rijdt via het Hoogveld terug naar Johannesburg, waar u uw huurauto inlevert. U vliegt terug naar Nederland, waar u op dag 10 aankomt.

 


 

kaartje

In het kort

  • Safari’s in Kruger National Park: op zoek naar de ‘Big Five’
  • Panoramaroute met de Three Rondavels, Blyde River Canyon, Bourke’s Luck Potholes en God’s Window
  • Uitstekend uit te breiden met een rondreis door Kwazulu Natal (15 dagen)
  • Gratis wegenatlas
  • Tip: combineer deze reis met een strandverlenging op Mauritius
  • Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen. Wij maken graag een offerte op maat
  • Inclusief vliegreis per KLM